×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVUA riepoteltiin Funspark ULTI-turnauksen avausottelussa – Kuolontaisto alkaa torstaina
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 19.04.2021 21:18

250 000 dollarin palkintopotilla varustettu Funspark ULTI 2020 -CS:GO-turnaus käynnistyi tänään. Turnaukseen ottaa osaa yhteensä kahdeksan joukkuetta, jotka taistelevat 150 000 dollarin pääpalkinnon lisäksi kahdesta Funspark ULTI 2021 -turnauspaikasta.

• Extra Salt

Suomea turnauksessa edustaa HAVU Gaming, joka kohtasi illan avausottelussaan yhdysvaltalais-eurooppalaisen Complexity Gamingin. Ottelun ensimmäinen erä (Mirage) alkoi suomalaisten kannalta haastavasti: Complexity ampaisi neljän pisteen voittoputkella erän johtoon, ja se pysyikin HAVUn ulottumattomissa koko erän ajan. Erä päätettiin pisteisiin 16-5 Complexityn hyväksi.

Toinen erä (Overpass) oli täten HAVUn viimeinen tilaisuus pysyä taistossa mukana. Suomalaisten peli olikin huomattavasti edellistä erää parempaa, ja erätauolle siirryttiinkin tiukassa 8-7-tilanteessa Complexityn hyväksi. Erän loppupuolisko laittoi kuitenkin täyden stopin HAVUn vastarinnalle ja se päättyi Complexityn voittoon lukemilla 16-10.

Tappio pudotti HAVUn turnauksen häviäjien kaavioon, jossa sen täytyy yltää neljän ottelun voittoputkeen ansaitakseen paikan turnauksen finaalissa. Näistä ensimmäinen nähdään torstaina 22.4. klo 15:00, kun HAVU kohtaa Virtus.pron.

Kaikki HAVUn ottelut ovat katsottavissa suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia, HLTV Kuvalähde: HAVU