SEURAA MEITÄ:
×
Video: suosittu CS2-striimaaja kokeili wallhackia – hävisi silti silvereille
  • Juuso
    Syngelmä

Video: suosittu CS2-striimaaja kokeili wallhackia – hävisi silti silvereille

julkaistu: 22.04.2024 15:52

Suosittu CS2-striimaaja OhnePixel pelasi livestriimissään silver-joukkuetta vastaan. Striimaaja pelasi yksin matalarankkisia pelaajia vastaan ja päätti kokeilla apunaan wallhackia.

Wallhack on yleinen huijauskoodi, jolla pelaaja näkee muut pelaajat seinien läpi. Tällöin esimerkiksi ennakkoon ampuminen eli niin sanottu prefire onnistuu helposti.

Vastustajajoukkueen suunnitelmia on lisäksi helppo lukea, kun näkee jo omasta tukikohdasta juokseeko valtaosa vastustajista A- vai B-pommipaikalle.

Lähetyksen katsojat arvelivat OhnePixelin voittavan jopa yksin viisi silver-pelaajaa. Olihan apuna sentään wallhack.

Toisin kuitenkin kävi, kun silver-pelaajat voittivat striimaajan sekä Nukessa että Vertigossa murskalukemin 13–4.

Osasyynä OhnePixelin tappiolle oli esimerkiksi se, että hän ei tiennyt mistä seinistä voi ampua läpi ja mistä ei. Lisäksi hän yritti toistuvasti ampua sarjatuliaseella (kuten AK-47) seinien läpi, josta vain AWP-tarkkuuskiväärin luodit menevät läpi.

OhnePixel on yksi suosituimmista CS2-striimaajista ja sisällöntuottajista. Hänellä on livestream-palvelu Twitchissä 1,2 miljoonaa seuraajaa. YouTubessa hänen kanavallaan on puolestaan 242 000 tilaajaa.

Hän julkaisi videon kyseisen striimin tapahtumista YouTube-kanavallaan. Video kestää noin 47 minuuttia ja pääset katsomaan sitä alta.

Lähde: Esports.gg | Kuva: OhnePixel