SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
s1n
  • Perttu
    Leinonen

G2:n vaikeudet CS2:n huipputurnauksessa saivat jatkoa – Toinen shokkitappio putkeen

julkaistu: 26.04.2024 21:16

ESL Pro Leaguen kausi 19:sta pyörii parhaillaan A- ja B-lohkojen osalta Maltalla. Suurimmat otsikot itselleen on varastanut G2:n eikä positiivisessa mielessä. Superjoukkue taipui eilen TheMongolzille suoraan 2-0 ja tänään pohjoisamerikkalainen M80 kaatoi G2:n 2-1 lukemin.

TheMongolz pudotti eilen G2:n alakaavioon ja tänään M80 lähetti tähtipelaajia vilisevän joukkueen B-lohkon Last Chance -vaiheeseen, josta on vielä mahdollisuus yltää pudotuspeleihin, mutta virheisiin ei ole enää varaa.

G2:n hävisi ottelun avauskarttana pelatun M80:n valitseman Ancientin tylyin 13-2 lukemin.

Se onnistui kuitenkin pakottamaan ottelun kolmanteen karttaan, kun se oli vahvempi Infernossa jatkoajan jälkeen huolimatta siitä, että M80 johti toista karttaa parhaimmillaan jo 7-1. Inferno lopulta 19-16 lukemin G2:lle.

Kolmannesta ja ratkaisevasta kartasta Vertigosta muodostui todellinen trilleri. Pilvenpiirtäjässä ratkaisua haettiin aina kolmannelta jatkoajalta saakka ennen kuin tarvittava ero saatiin joukkueiden välille.

M80 voitti Vertigon lopulta 22-19 numeroin. Ratkaisukartan suurimmaksi sankariksi nousi M80:n AWP-pelaaja Fritz “slaxz-” Dietrich, joka paukutteli pilvenpiirtäjässä 39 tappoa 1.61 ratingilla. Saksalaispelaaja oli koko ottelun tappokuningas 72 tapollaan.

G2:n joukkueesta jälleen ainoastaan yksi pelaaja ylsi positiiviseen tapot-kuolemat ratioon. Tällä kertaa parhaiten onnistui Nemanja “huNter-” Kovac, joka napsutteli 67 tappoa 1.12 ratingilla.

G2:sta kevät kaudella paikoitellen yksistään harteillaan kantanut Ilya “m0NESY” Osipov osoitti tappiollisessa ottelussa kuolevaisuutensa ollen joukkueensa huonoin pelaaja 0.86 ratingilla.

M80 jatkaa otteluitaan heti tänä iltana, kun se kohtaa B-lohkon alakaavion finaalissa BetBoomin. Ottelussa panoksena on pudotuspelipaikka.

G2:n kohtaa puolestaan lauantaina Falconsin Last Chance-vaiheessa, josta ainoastaan yksi joukkue yltää enää pudotuspeleihin.

Kuva: ESL Lähde: HLTV