SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Lapsen syntymä lähenee — gla1ve sivuun BLASTin CS:GO-turnauksesta
 • Juuso
  Syngelmä

Lapsen syntymä lähenee — gla1ve sivuun BLASTin CS:GO-turnauksesta

julkaistu: 08.09.2021 12:00

Ensi viikolla alkavassa BLAST Premier Fall -lohkovaiheen ensimmäisessä lohkossa pelaava Astralis on ilmoittanut, että joukkueen kapteeni Lukas “gla1ve” Rossander ei pelaa turnauksessa. Syyksi hän on ilmoittanut tulevan lapsensa syntymän.

“Haluan todella pelata, mutta en halua laittaa joukkuetta asemaan, jossa heidän täytyy vaihtaa pelaajaa turnauksen ollessa käynnissä. Autan yhdessä Dannyn [zonic, valmentaja] kanssa joukkuetta valmistautumaan BLASTin lohkovaiheeseen.”

Joukkueeseen tekee gla1ven päätöksen myötä ainakin väliaikaisen paluun Andreas “Xyp9x” Højsleth, joka on pelannut joukkueen kanssa viimeksi Kölnin turnauksessa ennen pelaajataukoa. Xyp9x on ilmoittanut punnitsevansa vaihtoehtoja tulevaisuuttaan koskien. Miehen puheet viittaavat siihen suuntaan, että viimeistään ensi vuonna pelipaita ei ole enää Astraliksen.

Lue lisää: Xyp9x: “Astraliksen kanssa on käyty keskusteluja [lähtemisestä], mutta mitään ei ole lyöty lukkoon.”

Astralis ei ole ilmoittanut kuka toimii pelinsisäisenä johtajana gla1ven ollessa poissa. Viimeksi kun gla1ve oli sairauslomalla, Emil “Magisk” Reif toimi pelinsisäisenä johtajana. Hänen odotetaan siirtyvän gla1ven saappaisiin myös BLASTin turnauksessa.

Astralis pelaa BLAST Premier Fallin A-lohkossa yhdessä Evil Geniusesin, Vitalityn ja Liquidin kanssa. A-lohkon ottelut pelataan ensi viikolla, 16—18.9.

Kokoonpanomuutoksen myötä Astraliksen kokoonpano BLAST Premier Fall -turnaukseen on seuraava:

  • Lucas “Bubzkji” Andersen
  • Emil “Magisk” Reif
  • Peter “dupreeh” Rasmussen
  • Philip “Lucky” Ewald
  • Andreas “Xyp9x” Højsleth

Lisäksi joukkuetta valmentaa tuttuun tapaan Danny “zonic” Sørensen

Lähde: HLTV, gla1ve_csgo

Kuva: gla1ve_csgo

Tuoreimmat uutiset: