SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Xyp9x: “Astraliksen kanssa on käyty keskusteluja [lähtemisestä], mutta mitään ei ole lyöty lukkoon.”
  • Juuso
    Syngelmä

Xyp9x: “Astraliksen kanssa on käyty keskusteluja [lähtemisestä], mutta mitään ei ole lyöty lukkoon.”

julkaistu: 16.08.2021 16:49

Sen jälkeen kun Astralis palkkasi joukkueeseensa AWP-pelaaja Philip “Lucky” Edwaldin, useimmat pohtivat kuka antaisi tilaa tulevalle AWP-pelaajalle.

Nyt näyttäisi siltä, että seuraavaksi legendaarisesta kokoonpanosta on siirtymässä sivuun klutsiministeriksikin kutsuttu Andreas “Xyp9x” Højsleth. Xyp9x on ollut osa Astralista organisaation perustamisesta lähtien.

Sekä Xyp9x’n, Peter “dupreeh” Rasmussenin että Emil “Magisk” Reifin sopimukset päättyvät tämän vuoden loppuun. Sen sijaan, että Xyp9x jäisi seuraamaan Astraliksen tilannetta, hän aikoo etsiä uutta joukkuetta aktiivisesti. Hänet on sijoitettu monissa huhuissa FaZe Clanin joukkueeseen entisen kapteeninsa, Finn “karrigan” Andersenin, joukkueeseen.

“Rakastan Astralista, mutta nyt minulla on upea tilaisuus katsoa ympärilleni ja miettiä vaihtoehtoja. Astraliksen kanssa on käyty keskusteluja, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon.”

“Haluan jatkaa pelaamista huipulla. Näen itseni helposti rakentamassa uutta ja menestyvää joukkuetta. Näen itseni myös helposti auttamassa yhtä nykyisistä joukkueista.”

Myöntää devicen lähdön heikentäneen joukkuetta

Nykyisin Ninjas in Pyjamasia (NiP) edustava Nicolai “device” Reedtz oli Astraliksen tähtipelaaja. Nyt Xyp9x myöntää, ettei joukkue ole ollut sama tähtipelaajan lähdön jälkeen.

“Ajattelin aluksi, että pystyisimme yhä voittamaan turnauksia. Kun asiat etenivät, en kuitenkaan nähnyt enää sitä samaa joukkuetta ja aikakautta, joka meillä joskus oli.”

Xyp9x painottaa, ettei taustalla ole kränää tai draamaa organisaation kanssa.

“Organisaatiossa ei ole mitään, mikään olisi johtanut tähän pisteeseen. Mietin ainoastaan itseäni ja sitä, missä joukkueessa voisin voittaa turnauksia. Kuka tahansa pelaaja miettisi vaihtoehtojaan sopimuskauden lopulla.”

Vihjailua FaZe Clanin suuntaan?

Xyp9x kertoo olevansa avoin uudelle ympäristölle monen vuoden jälkeen eri tanskalaisjoukkueissa. FaZe-huhuihin kokenut pelaaja vastaa hieman kierrellen.

“FaZe? Huhuja liikkuu paljon. Olen puhunut joidenkin joukkueiden kanssa. Kertomatta sen enempää yksityskohtia. Etsin joukkuetta, joka on ammattitaitoinen ja kokenut. Joukkuetta, joka pystyy ottamaan viimeisen askeleen maailmankärkeen.”

Xyp9x ei myöskään rajaa seuraavaa joukkuettaan ainoastaan Eurooppaan. Siirtyminen edustamaan pohjoisamerikkalaista joukkuetta ei ole pois suljettu.

“Useimmat Pohjois-Amerikan joukkueista harjoittelevat ja pelaavat Euroopassa. Sellainen ei ole pois suljettua.”

Lähde: dexerto, Xyp9x

Kuva: Xyp9x

Tuoreimmat uutiset: