SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Washington Capitals – Carolina Hurricanes: Naulaako hurrikaanit sarjan tasoihin?
  • Johannes
    Romu

Washington Capitals – Carolina Hurricanes: Naulaako hurrikaanit sarjan tasoihin?

julkaistu: 13.04.2019 13:29

NHL -faneille tarjoillaan lauantai-iltana todellista herkkua, kun Washington Capitals ja Carolina Hurricanes kohtaavat ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa Capital One Areenalla. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo: 22:00 ja paikallista aika klo: 15:00.

Washington Capitals antoi kokemattomalle hurrikaanilaumalle shokkihoitoa avausottelun ensimmäisessä erässä, kun tähtisentteri Nicklas Bäckström aloitti maalinteon 10 minuutin pelin jälkeen.

Carolina sai hyvän opetuksen heti kättelyssä, miksi Capitalsia ei parane päästää jatkossa ylivoimalle. Justin Faulkin ja Michael Ferlandin avauserän jäähyt maksoivat vierasjoukkueelle paljon, kun Bäckströmin ja Alexander Ovechkinin ylivoimamaalit lisäsivät kotijoukkueen johdon jo 3-0 ottelun avauserässä.

Toisessa erässä Carolina alkoi pääsemään peliin mukaan, mikä konkretisoitui ottelun kolmannessa erässä. 19-vuotias venäläistaituri, Andrei Svechnikov toi hurrikaanit kolmannessa erässä kahdella maalillaan otteluun takaisin, mutta kiri ei lopulta riittänyt, ja Lars Eller sinetöi Capitalsin voiton tyhjään nuottaan. Hallitsevalle mestarille voitto maalein 4-2.

Carolinan kokemattomuus näkyi ensimmäisessä erässä, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin hurrikaanit pääsivät peliin mukaan. Tasaviisikoin Carolina pystyi antamaan hyvällä liikkeellä painetta Capitalsin alakertaan ja onnistui luomaan pitkiä pyörityksiä kotijoukkueen puolustusalueelle.

Todd Reirden kehui aiheesta vierasjoukkueen esityksiä, eikä päävalmentaja ollut missään nimessä omiensa esitykseen tyytyväinen voitosta huolimatta.

Rod Brindamourin suojatit saivat tulikasteensa pudotuspeleissä. Toinen ja kolmas erä olivat hurrikaaneilta erinomaisia ja joukkue pystyy vielä parantamaan toiseen osaotteluun.

Ensimmäinen ottelu osoitti, että hallitseva mestari on aivan lyötävissä Capital One Areenalla, mutta se vaatii hurrikaaneilta lisää pelirohkeutta. Capitalsin viisikkopelaaminen ei missään nimessä ollut sillä tasolla, mitä se on parhaimmillaan ollut ja hurrikaanit pystyvät omalla pelillään sitä myös haavoittamaan.

Ensimmäisen pelin perusteella kotijoukkueesta on leivottu vähä liiankin iso suosikki toiseen otteluun, vaikka Carolina oli ottelun kaksi viimeistä erää pelillisesti niskan päällä.

Kotijoukkueen pelissä oli aistittavassa hyvänolon tunne avauserän jälkeen ja sieltä pois pääseminen, voi koitua kohtaloksi, kun vierasjoukkue saa koneensa käyntiin.

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Carolina Hurricanes moneyline

2.35
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.35
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.34
100% Bonus 100€ asti
2.34
100% Bonus 100€ asti
2.34
100% Bonus 200€ asti
2.30
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.28
100% Bonus 100€ asti
2.28
100% Bonus 100€ asti
2.28
200€ voitontehostus
2.28
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti