SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Suduva – Crvena zvezda: Kotijoukkue hakee revanssia
  • Toimitus

Suduva – Crvena zvezda: Kotijoukkue hakee revanssia

julkaistu: 09.07.2019 18:14

Illalla yhdeksältä alkavista otteluista kaikista mielenkiintoisin on Liettualaisen Suduvan ja Serbialaisen Crvena zvezdan kohtaaminen ARVI futbolo arenalla. Mielenkiintoa otteluun lisää se, että joukkueet arvottiin vastakkain myös viimekauden Mestarien Liiga karsinnoissa. Tuolloin Serbialaiset olivat vahvempia yhteistuloksin 5-0 voittaen ensin kotonaan 3-0 ja perään vierasottelun 0-2.

Serbialaiset matkustivatkin viime kaudella aina lohkovaiheeseen saakka. Sieltä joukkue muistetaan parhaiten kotivoitostaan Liverpoolia vastaan tuloksin 2-0. Kovatasoisen lohkon yhteispistemäärä jäi kuitenkin neljään pisteeseen ja joukkue jäi lohkonsa viimeiseksi. Lohkosta jatkoon menivät tuolloin PSG ja Liverpool. Kolmantena ollut Napoli jatkoi europelejään Eurooppaliigan puolella.

Serbialaisten joukkueeseen odotettiin jonkinlaista puhdistusta, mutta suurimmat siirrot koskivatkin lähinnä joukkueen juniori-ikäisiä pelaajia. Tietysti Stojiljkovicin ja Cafun paluu lainalta omiin seuroihinsa teki pienen loven joukkueeseen.  Toisaalta rahaa on hieman laitettu palamaankin, kun Tomane, Pankov ja Vasiljevic liittyivät joukkueeseen. Näistä kuitenkin ainakin Pankov on tänään vielä poppariosastolla.

Kotijoukkue Suduva taistelee jälleen kotimaansa mestaruudesta Zalgirisin kanssa. Joukkueen tämän kauden tähtipelaaja on ollut Itävallasta toissa kaudella paluun tehnyt Bosnian ja Hertzegovinan kansalainen Mihret Topcagic. Tälle kaudella joukkue on pystynyt tekemään kaksi peliä edistävää hankintaa, kun Tosaint Ricketts ja Ivan Hladik ovat murtautuneet joukkueen avaavaan kokoonpanoon.

Suduvalla on edessä tuttu tarina. Kotimaassa prässi on ylhäällä ja joukkue rakastaa pallonhallintapeliä, mutta tänään se tuskin on mahdollista. On myös erittäin epätodennäköistä, että Ricketts ja Topcagic aloittaisivat molemmat puhtaina kärkipelaajina ja se vie toiselta pelaajalta kyllä vähän tehoja pois.

Tänään vierasjoukkue taitaa olla aika paljon parempi ja kahden maalin voitto tuli viime vuonna hieman varamiehisenä. Voisinkin siis odottaa, että tänään lukemat olisivat suunnilleen saman tyyppisiä tai pahimillaan jopa pahempiakin. Liettualaisten elämä on tänään kaikkea muuta kuin helppoa, joten me laitamme kupongille kaikessa rauhassa vierasvoittoa pienellä tasoituksella.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Crvena zvezda AH -1.0

1.91
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.85
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.83
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti