SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
KuPS – Inter: Turkulaiset haluaa pysyä sarjakärjessä
  • Toimitus

KuPS – Inter: Turkulaiset haluaa pysyä sarjakärjessä

julkaistu: 10.08.2019 14:01

Tänään Kuopiossa pelataan jälleen kovista panoksista, kun loppusarjaa varten pisteitä keräävä KuPS saa vastaansa sarjan kärjessä keikkuvan Intterin. Savon Sanomat Areenalla pelattavassa ottelussa olosuhteet ovat jopa loistavat ja alustana toimiva tekonurmi on kauden mittaan osoittanut pysyvänsä kohtalaisen nopeana, vaikka aurinko taivaalta porottaisikin. Ottelun tapahtumia voi hyvin seurata ilmaiseksi myös JIM:n Futiskierros nimisessä lähetyksessä klo.17.00 alkaen.

Kotijoukkue KuPS on europelikiireiden keskellä vajonnut hieman heikompaan ajanjaksoon Veikkausliigassa. Joukkue onkin pelannut Veikkausliigassa edelliset kolme ottelua ilman voittoa. Tästä huolestuttavampaa tekee se, että näissä otteluissa kuopiolaiset ovat kohdanneet sarjan häntäpäässä olevat HIFK:n ja KPV:n, mutta pelaajia kierrättänyt Honkavaaran joukkue on näistä kahdesta ottelusta saalistanut vain yhden pisteen. Pelillisesti KuPS:n pelaamisessa ei ole suuria ongelmia, mutta pirkä voitoton jakso näkyy varmasti pelaajien itseluottamuksessa.

Vierasjoukkue Inter puolestaan pelaa tällä hetkellä elämänsä kesää. Hyökkääjä Valencic on ollut vähintään niin hyvä, kun mieheltä on odotettu. 14 maalia tällä kaudella taikonut hyökkääjä valittiinkin nyt jo kolmannen kerran Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi ja aivan syystä. Interin pelaajaosastolla tapahtui myös muutoksia, kun seura solmi tämän kauden kestävät sopimukset Anthony Annanin ja Connor Ruanen kanssa. Näistä Annan on HJK:sta tuttu keskikenttäpelaaja ja Ruane operoi etupäässä vasemmalla laidalla. Myös AC Kajaanissa lainalla ollut Lassi Viholainen on palannut takaisin turkulaisten vahvuuteen. Kaikkien uusien pelaajien lupa-asiat ovat kunnossa, joten miehet ovat tarvittaessa valmennuksen käytössä

Ottelun poissaolijat ovat tällä kertaa vähissä, sillä kotijoukkueelta poissa on ainoastaan hyökkääjä Lucas Rangel, joka kärsii joulukortin seurauksena tulleesta pelikiellosta. Interin kokoonpanosta puuttuu Juuso Hämäläinen, jonka korttitili pursui yli äyräiden ja näin ollen mies on tänään poppariosastolla. Myös Niilo Mäenpää ottaa huilia IFK Marienhamn-ottelussa tulleen osuman takia.

Markkinat eivät ole kauheasti reagoineet euro-otteluiden aikaiseen vireeseen, joka on joukkueilla täysin päinvastainen. Kun KuPS on matkannut mieron mailla on Inter esittänyt kentällä loistavia otteita, jopa Mika Ojalan puuttuessa sarjan vaarallisimmasta hyökkäyskolmikosta. Tänään KuPS on vetoyhtiöiden mielestä pelin suosikki, mutta mielestäni kyseessä on aivan kolikonheitto-ottelu. Varovaisimmat pelaajat voivat iskeä tähän vierasjoukkueelle varmistukseksi DNB vaihtoehtoa, mutta koska maaliodottamaa on olemassa pienenee tasapelin todenäköisyys sen verran, että me valitsemme seuraavan kohteen.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» FC Inter

2.80
100% Bonus 100€ asti
2.80
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.80
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.75
100% Bonus 100€ asti
2.75
100€ ilmaisveto
2.75
Talleta 10€ saat 60€ pelirahaa!
2.75
100% Bonus 200€ asti
2.75
170€ Tervetulopaketti