SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Islanti – Turkki: Onko Islannin jalkapallohuuma jo ohitse
  • Esa
    Virkki

Islanti – Turkki: Onko Islannin jalkapallohuuma jo ohitse

julkaistu: 11.06.2019 16:22

Tänään Reykjavikin Laugardalsvöllur areenalla ovat vastakkain Islanti ja Turkki.  Laugardalsvöllur on vähän jännä paikka aina pelata jalkapalloa. Yleensä nurmi on alle nuppiluun, mutta välillä kotijoukkue on tykännyt määrätä nurmikon vähän normaalia pidemmäksikin. Kentän mitat ovat yleensä 105X68, mutta välillä sekin vaihtelee jonkin verran. Kenttää kiertää myös juoksurata, joka on pieni etu yleensä kotijoukkueelle.

Kotijoukkue Islanti tuli kaikkien tietoisuuteen viimeistään 2016, kun joukkue naputteli itsensä jatkopeleihin EM-kisoissa. Tämän jälkeen vielä MM-karsinnat olivat yhtä juhlaa, mutta 2018 alkuvuodesta saakka on joukkueella ollut jälleen kohtalaisen vaikeata ja maassa oleva jalkapallohuuma onkin hiljalleen laantumassa. Näissä karsinnoissa joukkue on kuitenkin saalistanut tuskaiset voitot Andorrasta ja Albaniasta, mutta Ranskaa vastaan koettu 4-0 tappio hieman latistaa joukkueen juhlamieltä. Täytyy kuitenkin todeta, että Albaniaa vastaan napattu 1-0 voitto olisi voinut kenttätapahtumien perusteella päättyä toisinkin päin.

Turkki on ollut viime aikojen positiivinen yllättäjä. Varsinkin viime viikon ottelu Ranskaa vastaan oli todella hyvää jalkapalloa ja joukkue joutuu heikentämään tasoaan toden teolla, mikäli se meinaa tänään hävitä ottelun. Täytyy myöntää, että ottelussa Ranska sai pitää palloa hieman enemmän, mutta punainen joukkue loi ottelun vaarallisimmat paikat ja otti ansaitun 2-0 voiton. Onkin odotettavissa, että myös tänään punainen joukkue lunastaa suosikin paikkansa.

Erittäin hyvin joukkueena pelaava vierasjoukkue on mielestäni reilun askeleen edellä jo vuoden päivät pelinsä kanssa tuskaillutta Islantia. Turkki on tällä hetkellä taktisesti erittäin hyvä joukkue, joka on myös moraalisesti kovassa nosteessa ja joukkueen itseluottamus on hurja. Uskonkin sen tänään tuottavan myös tulosta ja sen takia panokset lähteekin seuraavaan kohteeseen.

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Turkki

2.49
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.45
100% Bonus 100€ asti
2.45
200€ voitontehostus
2.45
100% 100€
2.45
100% Bonus 100€ asti
2.45
100% Bonus 100€ asti
2.40
100% Bonus 200€ asti