SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Chicago Blackhawks – Philadelphia Flyers: Kaksi pisteitä kaipaavaa joukkuetta kohtaavat!
  • Johannes
    Romu

Chicago Blackhawks – Philadelphia Flyers: Kaksi pisteitä kaipaavaa joukkuetta kohtaavat!

julkaistu: 21.03.2019 15:10

Chicago Blackhawks saa vieraita idästä, kun Philadelphia Flyers saapuu kylään United Centeriin.

Kotijoukkue Chicago Blackhawks on ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja joukkue taistelee vielä pudotuspelipaikasta, kun otteluita joukkueella on jäljellä kymmenen. Intiaanit ovat tällä hetkellä läntisessä konferenssissa sijalla 11 ja Keskisessä divisioonassa joukkue on viimeisenä, 74 pisteellä. Matkaa kaikesta huolimatta viimeiseen pudotuspelipaikkaan on neljä pistettä.

Flyers -ottelun jälkeen joukkue pelaa jäljellä olevat ottelunsa lännen joukkueita vastaan, joten intiaaneilla on hyvät mahdollisuudet nousta vielä pudotuspeleihin.

Hyvässä vireessä olevat intiaanit ovat saalistaneet pisteitä kuudesta edellisestä ottelustaan, vaikka joukkueen voittoputki meni poikki edellisessä ottelussa Vancouveria vastaan. Canucks oli lopulta jatkoajan jälkeen parempi maalein 2-3ja.

Intiaanien sairastuvalta löytyy hyökkääjä Drake Caggiula, joka kärsii aivotärähdyksestä. Maalissa aloittanee ykkösmolari Corey Crawford (90.7/3.06).

Chicago Blackhawksilla on edessään Flyers -ottelun jälkeen todella tärkeät pelit, kun joukkue kohtaa B2B -otteluissa Colorado Avalanchen.

Vierasjoukkue Philadelphia Flyers roikkuu niin ikään ohuessa hirressä, mitä tulee kevään pudotuspeleihin. Flyers on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla 10 ja Metropolin divisioonassa kuudentena, 78 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kuusi pistettä.

Flyersin Playoff -taivalta vaikeutti edellinen ottelu, kun joukkue koki kirvelevän kotitappion Wells Fargo Centerissä Montreal Canadiensille maalein 1-3. Tappio oli Flyersin kolmas viimeisessä viidessä pelaamassaan ottelussa.

Flyersin sairastuvalta löytyy pitkäaikaispotilas Michal Neuvirth (maalivahti) sekä puolustaja Phillipe Myers. Maalissa aloittanee sensaatiomaalivahti Carter Hart (91.95/2.73).

Philadelphialla on runkosarjaa jäljellä yhdeksän ottelua ja joukkue pelaa kuusi ottelua idän joukkueita vastaan. Flyers kohtaa Chicago ottelun jälkeen B2B -otteluissa kotonaan New York Islandersin ja vieraskentällä hallitsevan mestarin, Capitalsin.

Lähtökohdat otteluun

Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä runkosarjan jäljellä olevista peleistä, oli sitten vastassa eri konferenssin joukkue. Joukkueet kohtaavat toista ja viimeistä kertaa tällä kaudella toisensa. Ensimmäisen ottelun vei nimiinsä Wells Fargo Centerissä marraskuussa kotijoukkue Philadelphia Flyers maalein 4-0.

Molemmat joukkueet elättelevät vielä pieniä toiveita kevään tosipeleihin, ja puolustuspelaamisen tärkeys tulee korostumaan näissä pisteitä kaipaavien joukkueiden välisissä otteluissa entisestään.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 6 maalia (varsinainen peliaika)

2.38
100% Bonus 100€ asti
2.38
100% Bonus 100€ asti
2.38
200€ voitontehostus
2.38
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti