SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins: Joko pingviinilauma kellistää Buffalon?
  • Johannes
    Romu

Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins: Joko pingviinilauma kellistää Buffalon?

julkaistu: 14.03.2019 13:45

Itäisessä konferenssissa Buffalo Sabres saa vieraakseen Pittsburgh Penguinsin. Illan estradina toimii Buffalo Sabresin kotiluola KeyBank Center.

Kotijoukkue Buffalo Sabres saapuu kotiyleisön eteen viiden ottelun tappioputkessa. Buffalon viime aikaiset otteet kaukalossa kertovat karua kieltään, eikä joukkueella ole mitään asiaa kevään tosipeleihin. Buffalo on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla 12 ja kivenkovassa Atlantin divisioonassa kuudentena, 69 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on 12 pistettä, kun otteluita on jäljellä 13.

Buffalon tuskaa lisäsi edellisessä ottelussa Dallas Stars, joka kävi hakemassa vieraspisteet matkaansa maalein 0-2. Tappio oli Buffalon toinen peräkkäinen ja kolmas viidestä viime pelistä kotiaskissa.

Sabresin kokoonpanosta puuttuu puolustaja Jake McCabe ja pelikieltoa kärsivä tähtihyökkääjä Jack Eichel. Puolustaja Zach Bogosianin tilanne ratkeaa lähempänä ottelua. Maalissa aloittanee viime ottelun luukkua avannut Carter Hutton (91.23/2.82).

Buffalo päättää kahden ottelun kotipelisarjansa ja matkaa seuraavaksi hyvässä kevät vireessä olevan Carolina Hurricanesin vieraaksi.

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins saapuu KeyBank Centeriin kahden ottelun voittoputkessa. Pingviinilauma kellisti kotiaskissaan niin Boston Bruinsin (4-2) kuin edellisessä ottelussa Washington Capitalsin (5-3). Pingviinilauma alkaa heräilemään, mitä tulee kevään tosipelejä silmällä pitäen, sillä joukkue on hinannut itsensä kohti itäisen konferenssin kärkikahinoita ja tarrannut pudotuspelipaikkaan tiukasti kiinni. Joukkue on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa kuudentena ja Metropolin divisioonan kolmantena, 85 pisteellä.

Pingviinilauman riesana on avainpelaajien loukkaantumiset, kun kokoonpanon ulkopuolella ovat Olli Määttä, ykköspakki Kris Letang sekä hyökkääjä Bryan Rust. Kolmikosta Letang lähenee pikkuhiljaa pelikuntoa ja varmuus tähtipakin pelikunnosta saadaan lähempänä ottelua. Maalissa aloittanee Matt Murray (91.72/2.78).

Pingviinit eivät reissun päällä kauaa viihdy, vaan joukkue palaa Buffalo -ottelun jälkeen takaisin kotiaskiin, missä se kohtaa B2B -otteluissa St.Louis Bluesin ja Philadelphia Flyersin.

lähtökohdat otteluun

Buffalo pelaa loppukauden kunniasta. Eichel huilaa vielä Penguins -ottelun, joka näkyy joukkueen hyökkäys- ja ylivoimapelissä. Pingviinilauman viisikkopelaaminen on alkanut paranemaan kohti kevättä kapteeni Sidney Crosbyn johdolla, joka oli arvattavissa, kun haetaan asetelmia kohti kevättä.

Joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa tällä kaudella toisensa ja Buffalo on voittanut kaksi edellistä jatkoajalla niin kotona kuin vieraissa.

Mike Sullivanin näin ollen tuskin tarvitsee joukkuetta erikseen motivoida, kun kyseessä on yksittäinen ottelu vieraskaukalossa. Pingviinien nykyinen hyökkäyspelaamisen taso puolustuksen puutteista huolimatta, riittää kaatamaan Buffalon selvin numeroin.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Pittsburgh Penguins -1,5

2.40
100% Bonus 100€ asti
2.40
200€ voitontehostus
2.40
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
2.40
100% Bonus 100€ asti
2.35
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 40€ asti
2.33
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.33
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.29
100% Bonus 100€ asti