SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Brøndby IF – FC Inter: Interin eurotaival on kivikkoinen
  • Toimitus

Brøndby IF – FC Inter: Interin eurotaival on kivikkoinen

julkaistu: 11.07.2019 12:20

Tänään on FC Interin vuoro aloittaa taipaleensa eurocupissa. Interin arpaonni ei kuitenkaan ollut aivan maailman mahtavin, sillä vastaan asettuu yksi Tanskan suurimmista jalkapalloseuroista, eli Brøndby IF. Pelipaikkana toimii Brøndby Stadion, joten alustana toimii luonnonnurmi. Kentän koko on UEFA:n suosittelema 105×68. Ottelun ajaksi on luvattu noin 20 astetta lämmintä ja tuuli on pari metriä sekunnissa, eli olosuhteet ovat ihanteelliset jalkapallon pelaamiseen.

Lähtökohtaisesti joukkueiden välillä on eroa, kuin yöllä ja päivällä. Jonkinlaisen luvun tilanteen suhteuttamiseksi voi kaivaa vaikka Transfermarktin nettisivuilta, jossa Interin joukkueen arvoksi arvioidaan 3,33 miljoonaa puntaa, kun taas Brøndbyn arvon kohdalla lukee 18,88 miljoonaa. Eli ero on kohtalaisen suuri.

Brøndbyn edellinen kausi päättyi lievään pettymykseen, kun toukokuun lopussa joukkueen kaulaan ei ilmestynyt minkäänlaista mitalia, vaan joukkue jäi paikallisessa sarjassa neljänneksi ja edessä oli karsintaottelu Randersia vastaan, jonka joukkue voitti 4-2 ja ansaitsi paikkansa tämän kauden europeleihin.

Brøndby on suomalaisille jalkapalloihmisille tuttu joukkue, sillä maajoukkueemme vakitoppari Paulus Arajuuri luutii myös Brøndbyn puolustuslinjassa. Brøndbyn suurin tähti on ehdottomasti kuitenkin puolalainen Kamil Wilczek, joka esimerkiksi viime kaudella Tanskan Superliigassa heilutteli vastustajan maaliverkkoa peräti 21 kertaa.

Brøndbyn pelifilosofia ei ole koskaan ollut mitään kauheeta koheltamista, vaan joukkueen pelaaminen perustuu yleisesti pallonhallintaan ja pelin painopisteen ja tasapainon kunnioittamiseen. Joukkue tulee varmasti myös tänään kentälle sillä asenteella, että omassa päässä ei verkko soisi, sillä vierasmaalit ovat näissä karkeloissa enemmän kuin arvokkaita. Tansakalaisilla on varmasti tiedossa myös Interkolmikon Valnecic-Furuholm-Ojala vaarallisuus, joten höntyilyyn ei ole varaa.

Inter lähtee otteluun suurena altavastaajana. Joukkueen viimeaikaiset otteet olisivat tuloksien valossa voineet olla parempiakin, mutta maalipaikoille turkulaiset ovat päässeet tarpeeksi useasti kääntääkseen muutaman pelin voitokseenkin. Esimerkiksi SJK:ta vastaan joukkueella oli paikkoja, kun hammaslääkärissä konsanaan, mutta lopputulos oli kaikkea muuta, kuin mieluinen joukkueelle. Tänään Inter ei varmasti kentällä liikaa höntyile, vaan tarkoituksena on pitää ottelupari tiukkana ennen kotiottelun alkamista.

Yli 50% mahdollisuudella tänään nähdään vähintään kolme maalia ja niistä vastaa suurimmaksi osaksi kotijoukkue. Tällä hetkellä kuitenkin kertoimet maalikarkeloihin ovat nousseet selkeästi liian korkeiksi ja tämän takia me uskomme Interin venymiskykyyn ja taisteluun omassa päässä. Kun Brøndbykään ei yleensä hyökkää riskillä, niin tänään mielestäni kaikille underin tyyppisille vedoille on ylikerrointa tarjolla.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Brøndby - Inter: Alle 2.5 maalia

2.70
200€ voitontehostus
2.70
100% Bonus 100€ asti
2.70
100% Bonus 100€ asti
2.70
100% Bonus 100€ asti
2.62
100% Bonus 200€ asti
2.62
100% Bonus 100€ asti
2.62
170€ Tervetulopaketti
2.62
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.60
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti