SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Brescia – Juventus: Tuoko edes Jorosen nappi-ilta pisteitä isännille?
  • Roland
    Nilsson

Brescia – Juventus: Tuoko edes Jorosen nappi-ilta pisteitä isännille?

julkaistu: 24.09.2019 17:32

Serie A:n tiistain myöhäisottelussa kohtaavat Stadio Mario Rigamontilla Brescia ja Juventus.

Serie B:n viime kauden päätteeksi voittanut ja saapasmaan pääsarjaan täksi kaudeksi noussut Brescia on kerännyt neljästä pelistään kuusi pistettä kaadettuaan sarja-avauksessa Sardegna Arenalla Cagliarin (1-0) ja viimeksi Udinesen (1-0) Dacia Arenalla. Tappiot ovat tulleet San Sirolla Milania (0-1) ja kotiluolassa Bolognaa (3-4) vastaan. Brescia on siis pelannut neljästä pelistään peräti kolmesti vieraissa.

Tarkalleen vuoden Brescian peräsimessä olleen 49-vuotiaan Eugenio Corinin ykköstykkinä on häärinyt tälläkin kaudella Alfredo Donnarumma, joka on latonut neljä osumaa kolmessa pelissä jääden ilman maaleja vain Milania ja Udinesea vastaan. Donnarumma tykitti viime kaudella Serie B:ssä vaatimattomat 25 nyyttiä! Sitä edellisellä kaudella Empolissa syntyi osumia 23.

Bresciasta löytyy myös suomalaisväriä, kun Serie A:n ainoa sinivalkoinen pelaaja, FC Kööpenhaminasta täksi kaudeksi saapasmaahan siirtynyt lahtelaisveskari Jesse Joronen joutuu tänään todelliseen pallosateeseen.

Vastikään La Cazzetta dello Sportissa julkistettujen palkkatietojen mukaan puoli milliä kaudessa tienaavan suomalaisen kovin kanto kaskessa lienee kukapas muu kuin 34-vuotias virtuoosi Cristiano Ronaldo, joka muuten tienaa kuudessa päivässä Jorosen koko kauden aikana tienaaman summan!

Maurizio Sarrin alaisuudessa Juventus on aloittanut ihan kelvollisesti. Ei mitenkään suvereenisti, mutta mukiinmenevästi joka tapauksessa.

Allianz Stadiumilla Napoli (4-3) ja viimeksi Hellas Verona (2-1) kaatuivat molemmat vaivoin. Edellisessä voittoon tarvittiin Partenopein tähtipakin Kalidou Koulibalyn oma maali ja viikonvaihteessa Veronan verkkoon ratkaisevan osuman upotti pilkulta Ronaldo.

Vieraspeleissään La Vecchia Signora kaatoi sarja-avauksessa Parman 1-0 ja Firenzessä Juventus konttasi 18 peliä voitoitta pelannutta Fiorentinaa vastaan maalittoman tasurin ollen tuossa ottelussa käytännössä nesteessä koko pelin ajan.

Kun vielä muistetaan, että Juventuksella on viime viikonlopun Hellas Verona-pelin lisäksi allaan kuluttava reissu Mestarien liigassa Wanda Metropolitanolla, missä Vanha rouva ylsi vaivoin 2-2 -tasuriin Atletico Madridia vastaan, ei voi olettaakaan Sarrin suojattien esittävän huippufutista väsy puserossa illasta toiseen. Sen rutiini riittää kuitenkin välttämään tappioita kuutamolla pelatessaankin.

Tämän illan myöhäisottelu on Juventukselle kolmas peli seitsemässä päivässä. Ensi lauantaina se kohtaa SPALin kotonaan Allianz Stadiumilla ja taas siitä tiistaina Mestarien liigassa samaisella stadionilla Lukas Hradeckyn  Leverkusenin. Urakkaa siis riittää, tosin ei matkarasitusta tätä iltaa lukuunottamatta ihan lähiaikoina.

Juventusta verottaa yhä Veronaakin vastaan sivussa olleiden alakerran luutiensa Giorgio Chiellinin ja Mattia De Sciglion sekä keskikentän Douglas Costan ja mahdollisesti myös Marko Pjacan poissaolot.

Sarrin on annettava kovassa ottelutahdissa runkopelaajilleen myös lepoa, tosin Ronaldo tuskin suostuu huilaamaan saati vaihdettavaksi missään vaiheessa ottelua. Kaikkia tähtiä tuskin tullaan edes näkemään kentällä ja tällöin esimerkiksi ikääntyneestä kaartista kolmekymppiset Gonzalo Higuain ja korttiherkkä Miralem Pjanic saanevat huilivuoron ja/tai eivät missään nimessä pelaa täyttä aikaa. Gianluca Buffon torjui viimeksi maalissa, joten tänään puolalainen ykköskassari Wojciech Szczesny palannee taas tolppien väliin.

Brescian hyökkääjistä Ernesto Torregrossa on jo kolmatta peliään putkeen tänään sivussa. Lasarettiin liittynee jälleen isäntien alakerrasta Bruno Martella ja keskikentältä Emanuele Ndoj.

Juventuksen pallonhallinta tuottaa runsaasti  maalipaikkoja, mutta se ei lähde yltiöpäisesti kaatamaan Bresciaa, vaan ottelusta tullee vähämaalinen keitos. Isännät saavat korkeintaan pari hassua maalipaikkaa, eikä se sillä prosentilla pöllyytä tänään vieraiden verkkoa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» U2.5

1.90
100% Bonus 100€ asti
1.90
100€ ilmaisveto
1.90
100% Bonus 100€ asti
1.86
100% Bonus 200€ asti
1.86
100% Bonus 100€ asti
1.86
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.86
170€ Tervetulopaketti
1.83
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.83
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.83
100% Bonus 100€ asti