SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
BLAST Pro Series jatkuu Los Angelesin turnauksella: Vain yksi suosikki
  • Severi
    Savolainen

BLAST Pro Series jatkuu Los Angelesin turnauksella: Vain yksi suosikki

julkaistu: 11.07.2019 17:21

Lauantai- iltana alkaa BLAST Pro Series -turnaus Los Angelesissa. Mukana on tälläkin kertaa kuusi joukkuetta BLAST-turnausten normaaliin tapaan. MIBR, Liquid, Cloud9, NRG, Renegades sekä FaZe. Ensin kaikki pelaavat toisiaan vastaan BO1- ottelun lauantaina alkaen kello 21.00 Suomen aikaa. Sunnuntai-iltana sitten ratkotaan jo parhaiden kesken semifiinaalit ja finaalikin pelataan vielä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Edellinen BLAST pelattiin toukokuussa Madridissa ja sen voittajaksi nousi loistavasti pelannut ENCE. Suomalaiset eivät kuitenkaan ole tällä kertaa mukana, mutta ensi viikolla ENCE nähdään taas IEM Chicago 2019 -turnauksessa.

Pelitahti on siis tiivis ja turnauksen alkulohkon BO1- pelimuoto tuottaa yleensä yllätyksellisiäkin tuloksia. Cloud9 on uusittu lähes täysin ja mukana on peräti neljä uutta pelaajaa. Myös MIBR on muutosten tuulissa, muutama viikko sitten “LUCAS1” tuli sisään “Felpsin” tilalle ja nyt on ollut huhuja jopa “Coldzeran” lähdöstä.

Coldzera on kuitenkin jäämässä vielä ainakin toviksi ja uusi psykologikin on tilattu hätiin tilanteen pelastamiseksi. Renegadesilla ei ole viime aikoina ollut kovemmissa turnauksissa erityisemmin sanansijaa ja en usko, että tälläkään kertaa ihmeitä tullaan näkemään heidän osaltaan.

FaZe on myös hakenut peliään jo pitkään, eikä se ainakaan vielä ole alkanut “Neon” IGL aikanakaan sujumaan erityisemmin. Liquidin ainoaksi todelliseksi haastajaksi näkisin jäävän nuoren lahjakkaan NRG:n. Nenä on kuitenkin tullut kipeäksi NRG:lle edellisissä kohtaamisissa ja Liquid on tällä hetkellä lähes pysäyttämättömässä vireessä. NRG on pystynyt tänä vuonna heidän välillään pelaamissaan kuudessa kartassa voittamaan vain yhden ja kaksi viimeistä BO3-ottelua he ovat hävinneet selkeästi 2-0.

Vaikkakin turnausmuoto on hieman haastava kovillekin joukkueille, on todella vaikea nähdä kenenkään muun kuin Liquidin nostavan kannua tässäkään turnauksessa. Mielestäni turnauksen voittajakerroin 1,7 on hyvä poimia lapulle, sillä Liquid huokuu itseluottamusta ja peliotteet ovat olleet ylivoimaisen hyviä viime kuukaudet.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Liquid

1,7
100% Bonus 100€ asti
1,7
100% Bonus 100€ asti
1,7
100% Bonus 100€ asti
1,7
200€ voitontehostus