SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Runescape-pelaaja teki käsittämättömän suorituksen – palkittiin pesukarhulla
  • Saara
    R

Runescape-pelaaja teki käsittämättömän suorituksen – palkittiin pesukarhulla

julkaistu: 17.01.2024 06:00

OldSchool Runescapen pelaajat ovat tunnettuja istumalihaksia ja hermoja koettelevista tempauksistaan, jotka ulkopuolisten silmissä saattaisivat vaikuttaa hieman toopeilta, mutta joita ainakin kanssarunettajat osaavat arvostaa.

Viime vuonna Gielinorissa täytettiin tavoitteita esimerkiksi Ironman-versioiden, bossien pudottamien aarteiden ja tietenkin merikrotin kalastuksen suhteen.

Viime viikolla Reddit-käyttäjä nimeltä IcarusLives kertoi poimineensa Runescapessa hedelmiä yli 149 tuntia nostaakseen viljelytasoaan. Tuona aikana hän ei kehittänyt muita taitojaan lainkaan, mutta noin 13 500 hedelmän jälkeen tupsahti ylimääräinen palkinto: lemmikkipesukarhu.

0xp Rocky Pet acquired on my Farming-Only UIM, “Is Farmer”
byu/lcarusLives in2007scape

OSRS Wikissä kerrotaan, että Rocky-nimisen supin voi saada omakseen kehittämällä Thieving- eli varastelutaitojaan. Heti perään totta tosiaan todetaan, että mukaan lasketaan myös hedelmänpoiminta Sorceress’s Garden -minipelissä, joka kasvattaa ja vaatii varastelutasoja. Paitsi ettei kasvata eikä edes vaadi, jos käy vain talvipuutarhassa.

IcarusLives, jonka runeukkelin nimi on Is Farming, pelasi Sorceress’s Gardenia kehittäen vain erikoistumisaluettaan. Hän poimi vain kurttuisia, harmaita sq’irk-hedelmiä, tienasi 30 xp:tä viljely- eli Farming-taitoonsa, nakkeli hedelmät maahan ja lähti uudelle poimintakierrokselle.

Minipelissä on tarkoitus puristaa hedelmistä mehua, mutta onneksi  pesukarhudropin mahdollisuus lasketaan poimituista hedelmistä. OSRS Wikin mukaan Rocky ilmaantuu joka 10 338. kerta, joten oli vain odotettavaa, että In Farming -ukko karvakaverin ansaitsisi.

Päästäkseen Farming-tasolle 64 IcarusLives grindasi hedelmätarhassa lähes viikon verran viisi tuntia päivässä. Jos hän olisi pelannut kunnolla ja mehustanut hedelmät, hän olisi samalla ansainnut Thieving-taitotason 88, mutta ei, IcarusLives halusi pitää runeukkonsa todellisena maatalousspesialistina.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Jagex