SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajat.com ja Gigantti yhteistyöhön
  • Aleksi
    Majander

Pelaajat.com ja Gigantti yhteistyöhön

julkaistu: 03.05.2019 14:22

Pelaajat.com ja Gigantti aloittavat yhteistyön kilpapelaamisen ympärillä.

Gigantti tunnetaan esports-piireissä parhaiten Overwatch-joukkueestaan, jolla on tähän mennessä kaksi Euroopan Contenders mestaruutta ja useita suomalaisia kärkisijoja. Joukkue on myös pitkään toiminut ponnahduslautana Suomesta maailmalle, sillä usea sen entinen jäsen pelaa nyt Overwatch Leaguessa.

Yhteistyön myötä Gigantti auttaa Pelaajat.comia varustamaan Jyväskylässä sijaitsevaa esports-studiota. Studiossa tehdään mm. Pelaajat.comin esports-podcastia ja suomenkielisiä selostuksia eri peleihin. Tähän mennessä selostuksia on tehty muun muassa Dota 2 ja CS:GO major-turnauksiin, sekä pienempiin Counter Strike liigoihin joissa suomalaisjoukkueet ottelevat.

Yhteistyö antaa Pelaajat.comille mahdollisuuden laajentaa lähetystoimintaa entisestään ja tarjota entistä enemmän suomalaista huippu-kilpapelaamista kotimaisella selostuksella. ”On upeaa lähteä toimimaan suuren ja tunnetun yrityksen kanssa jolla on jo vahva pohja kotimaisessa esportsissa. Gigantti tulee varmasti näkymään vahvasti Pelaajat.comin arjessa.” Kommentoi Pelaajat.comin perustaja, Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu.