SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL Viikko 5 – Kauneimmat ja karmeimmat suoritukset videoina
  • Toimitus

NFL Viikko 5 – Kauneimmat ja karmeimmat suoritukset videoina

julkaistu: 08.10.2018 00:06

Kansas City – Jacksonville Jaguars 30-14

Sunnuntaina ei todellakaan ollut Jaguarsin pelinrakentajan Blake Bortlesin paras päivä. Vaikka mies heittikin 33/61 ja 430 jaardia, heitti hän peräti neljä syötönkatkoa. Kaiken kruunasi tämä heitto suoraan Jonesin käsiin, jonka oli helppo juosta 20 jaardin touchdown.

Carolina Panthers – New York Giants 33-31

Panthersin ja Giantsin ottelusta ei todellakaan tapahtumia puuttunut. Ensin puntin palautuksessa Odell Beckham Jr potkii pallon oman pelaajan kautta omalle maalialueelle ja Panthers tekee tästä touchdownin. Hetken päästä OBJ heittää Barkelylle touchdownin. Heitto oli pidempi kuin joukkueen pelinrakentaja Eli Manning oli heittänyt koko kaudella. Giants meni lopussa 30-31 johtoon, mutta Panthersin potkaisija Gano päätti porata 63-jaardisen potkumaalin maaliin. NFL:n ennätys potkumaalin pituudelle on 64 jaardia.

Cincinnati Bengals – Miami Dolphins 27-12

Tapahtumia ei puuttunut myöskään Cincinnatista. Miami johti ottelua jo 0-17, mutta kotijoukkueella oli muuta mielessä. Varsinkin joukkueen puolustus ryhdistäytyi ja he tekivät peräti kaksi puolustuksen touchdownia. Tässä Hubbardin tyylinäyte!

Cleveland Browns – Baltimore Ravens 12-9 (ja)

Cleveland otti vihdoin voiton Baker Mayfieldin aloittaessa. Vahvasti puolustavan tulokaspelaajan palkinnosta kilpaileva Denzel Ward loisti ottelussa. Ensin hän otti syötönkatkon yhden jaardin linjalla ja myöhemmin ottelussa hän blokkasi Ravensin potkumaaliyrityksen. Seuraa tätä miestä!

New York Jets – Denver Broncos 34-16

New York Jets piti Broncosin puolustusta aivan täysin pilkkanaan sunnuntaina. Isoja pelejä ei todellakaan puuttunut ja RB Isaiah Crowell oli aivan järkyttävän naurettavassa kunnossa. Mies juoksi 219 jaardia vain viidellätoista kannolla ja näistä kauniimpana tämä 77-jaardinen juoksu. Ottelun lopussa nähtiin myös Marcus Mayelta Jets-historian pisin syötönkatkon palautus, mutta mies jää lopulta yhden jaardin vajaaksi touchdownista.

Pittsburgh Steelers – Atlanta Falcons 41-17

Steelersin puolustus näyttää vihdoin puolustukselta, mitä siltä on odotettu. Se piti Matt Ryanin alle 300 jaardissa ja Falconsin vain seitsemässätoista pisteessä. Iltaan mahtui mm. tämä blokattu lentopotkuyritys.

Kuva: Twitter @ArifHasanNFL