SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
FC Honka – VPS: Eurokentät takaraivossa päätöspeliin!
  • Toimitus

FC Honka – VPS: Eurokentät takaraivossa päätöspeliin!

julkaistu: 27.10.2018 03:01

Tapiolan Urheilupuistossa kohtaavat Veikkausliigan päätöskierroksella FC Honka ja VPS.

Honka taistelee vahvasti pronssista ja viimeisestä europaikasta tasapisteissä KuPSin kanssa ja se tarvitsee tästä pelistä ehdottomasti voiton pitääkseen tuon tavoitteen yllään.

KuPS kohtaa samanaikaisesti IFK Mariehamnin vieraissa. Mikäli savolaiset ja espoolaiset päätyvät tasapisteisiin myös viimeisen kierroksen jälkeen, ratkaisee maalisuhde ja se on tällä hetkellä kuopiolaisille kaksi maalia edullisempi.

Honka ei ole päästänyt palloakaan maaliinsa kolmessa edellisessä pelissään, joista se on voittanut kaksi viimeisintä peliä vieraissa, kun sekä FC Inter että SJK ovat menneet nurin.

Kuudentena olevalle VPS:lle ei ottelulla ole sen kummempaa merkitystä. Se ei voi nousta enää kuudetta sijaa korkeammalle, mutta sen loppusijoitus voi toki heiketä parillakymmenellä pykälällä mikäli FC Lahti ja FC Inter kiilaavat vielä ohi.

VPS:n ainoa voitto tusinassa viime pelissään on tullut putoamaan jo hyvissä ajoin tuomitusta PS Kemistä.

Vaasalaiset ovat hävinneet kolme edellistä peliään ja neljä viidestä viime pelistään eli ihan terävimmässä iskussa ei VPS ole ollut aikoihin.

Vaikka VPS ei Hongalle ole kummassakaan kauden aikaisemmassa kohtaamisessa (1-0, 1-1) hävinnyt, ei Rolle-setä sijoita tänään lanttiakaan ainakaan sen voiton puolesta.