SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: HAVUn uudelle CS:GO-joukkueelle voitto – Katso xseveNin taidonnäytteet!
  • Niko
    Nikkilä

Video: HAVUn uudelle CS:GO-joukkueelle voitto – Katso xseveNin taidonnäytteet!

julkaistu: 09.08.2020 16:36

Uutisoimme toissapäivänä suomalaisen CS:GO-joukkue HAVUn uusimmasta kokoonpanomuutoksesta. HAVU otti tällöin Aaro “hoody” Peltokankaan tilalle ENCEssä pelanneen Sami “xseveN” Laasasen.

HAVUn tuore CS:GO-rosteri debytoi tänään viikonlopun FunSpark ULTI 2020 -turnauksen karsinta-avauksessa. Karsintojen 16 joukkueesta kaksi parasta ansaitsevat paikan joulukuussa järjestettävään, 300 000 dollarin palkintopotilla varustettuun turnaukseen.

HAVU kohtasi juuri päättyneessä avausottelussaan tanskalaisen x6tencen. Joukkueet olivat kohdanneet aiemmin FLASHPOINT-liigassa ja sen karsinnoissa, kun x6tencen rosteri pelasi vielä Copenhagen Flamesin alaisuudesssa. Yhteenotot päättyivät suomalaisjoukkueen voittoihin, mutta tämän päivän ottelu näytti, että ero kaksikon välillä on kenties aiempaakin suurempi.

Ottelu pelattiin paras yhdestä -periaatteella ja sen kentäksi valikoitui Nuke. HAVU aloitti pelinsä vahvalla neljän pisteen voittoputkella, jonka jälkeen x6tence sai sopivasti jalansijaa avatakseen oman pistesaaliinsa. HAVUn etumatka kuitenkin piti ja erätauolle siirryttiin 10-5-tilanteessa suomalaisten hyväksi.

Toinen puoliaika jatkui pitkälti ensimmäisen tavoin. Sekä HAVU että x6tence kuittasivat pisteitä kiitettävällä vauhdilla, mutta suomalaisten hiventä tiukempi tahti ja näiden etumatka takasivat lopulta voiton. Ottelu päättyi pisteisiin 16-10 HAVUN hyväksi.

Myös Laasanen pääsi loistamaan debyyttiottelussaan. Aiemmin voitetun 1v3-tilanteen lisäksi hän kriittisellä kierroksella yhdessä Lasse “ZOREE” Urosen kanssa kaatoi koko x6tencen joukkueen:

Voittonsa myötä HAVU jatkaa B-lohkon ylemmän kaavion semifinaaliin, jossa se kohtaa AGO vs HONORIS -ottelun voittajan huomenna klo 14:00. Ottelua voi seurata suomenkielisen selostuksen kera Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: Pelaajat.com/HAVU, Tuomas Kujansuu