SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Br0
  • Perttu
    Leinonen

Astraliksen uusi CS-pelaaja julki – Device muuttaa urasuunnitelmiaan

julkaistu: 29.02.2024 17:12

Major-karsintojen katastrofin jälkeen kokoonpanoaan muokkaamaan päätynyt Astralis on hankkinut riveihinsä Montessa pelanneen Alexander “br0” Bron. Hankinta tuli ajankohtaiseksi eilen, kun Astralis tiedotti penkittäneensä Benjamin “BlameF” Bremerin.

Bro on tuttu pelaaja Astralikselle, sillä 21-vuotias tanskalainen edusti ennen siirtymistään Monteen Astraliksen akatemiajoukkue Astralis Talentia.

Bro liittyy joukkueeseen rifle-pelaajan roolissa. Bremerin jättämän pelinsisäisenjohtajan aukon täyttää Nicolai “dev1ce” Reedtz, joka ottaa IGL:n roolin haltuun AWP-tehtäviensä ohelle.

Bro ja Monte epäonnistuivat myös selvittämään tietään PGL Major Copenhagen -turnaukseen RMR-karsinnoista. Astraliksen tapaan Monte on muovaamassa kokoonpanoaan uuteen uskoon ja näin ollen tanskalainen oli Astraliksen kalasteltavissa ukrainalaisorganisaatiosta.

Bro kommentoi siirtoaan takaisin kotiin Astraliksen verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa:

“Olen erittäin onnellinen palatessani Astralikseen. Tiedän mistä puhun, kun sanon, että Astralis on fantastinen organisaatio ja minuun sattui nähdä, kun joukkue epäonnistui pääsemään tulevaan major-turnaukseen. Tiedän miten paljon se turnaus merkitsi kaikille täällä. Toisaalta se avasi minulle mahdollisuuden ja aion tehdä kaikkeni näyttääkseni heille, että olin oikea valinta.”

Samaisessa tiedotteessa IGL:n tontin hoitaakseen ottava Dev1ce kommentoi omaa tilannettaan uuden haasteen äärellä:

“Olen aina ollut kakkoscaalaaja sekä Lukan (Lukas “gla1ve” Rossander) että Benjan (BlameF) oikea käsi, joten kun muutoksia oli tulossa, joukkueelta tuli luonnollisesti kysymys voisinko ottaa IGL:n tehtävät hoitaakseni.”

“Se on toki hyvin erilaista olla IGL:nä, täytyy ottaa enemmän vastuuta servulla ja sen ulkopuolella, mutta uskon, että nyt on oikea aika minulle ottaa tämä tehtävä hoitaakseni.”

“Olen myös todella innoissani, koska tämä mahdollistaa urani keston huipulla pidempään. Tämä motivoi minua hullunlailla, sillä haluan pelata CS:ää niin pitkään kuin ikinä suinkin vain voin. Uuden askeleen ottaminen urallani on todella jännittävää ja tämä on rooli missä näen itselläni edessä monia vuosia.”

Astraliksen ensimmäinen bootcamp starttaa tämän viikon perjantaina, jolloin Bro ja joukkueen uusi valmentaja Casper “ruggah” Due liittyvät joukkueen vahvuuteen.

Lähde: Astralis Kuva: PGL