×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi Virolaisen OG kolmanteen peräkkäiseen voittoon ESL Pro Leaguessa – G2 kaatui kuin leikiten
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 31.03.2020 18:04

Aleksi “Aleksib” Virolaisen kotijoukkue OG päätti juuri kolmannen ottelunsa Euroopan ESL Pro Leaguen ensimmäisessä vaiheessa. Joukkuetta vastassa oli tällä kertaa G2 Esports, joka oli peitonnut aiemmissa otteluissaan TYLOOn ja FaZe Clanin. Molemmilla joukkueilla oli siis takanaan kaksi peräkkäistä voittoa. G2 on rankattu CS:GOn maailmanlistalla kolmanneksi, yli 10 sijaa OG:n yläpuolella, joten helppoa voittoa ei ainakaan voitu odottaa.

Täten olikin varsin yllättävää, että OG näytti pääsevän niskan päälle jo ottelun ensimmäisessä erässä (Mirage). Erän ollessa 4-3 tilanteessa G2:n hyväksi OG:n onnistui kiriä itsensä peräti 8-4 johtoasemaan, jota G2 ei sen jälkeen enää pystynyt kuromaan umpeen. Puoliajan jälkeisistä kahdeksasta pisteestä peräti seitsemän meni OG:lle, ja joukkue päätti erän 16-7 voittolukemiin.

Toinen erä (Dust2) seurasi pitkälti ensimmäisen asettamaa kaavaa: G2:n onnistui pitämään pintansa vielä ensimmäisen puoliskon ajan, joka päättyi suhteellisen tasaiseen 9-6 tulokseen OG:n hyväksi. Toisella puoliskolla mopo kuitenkin karkasi käsistä, ja OG naputteli taas pisteitä peräkanaan ilman suurempia vaikeuksia. Joukkue päättikin erän 16-8 voitttolukemiin, ja ottelu kiistattomaan 2-0 tulokseen.

Kyseessä oli OG:n kolmas peräkkäinen otteluvoitto, ja joukkue seisoo tällä hetkellä lohkonsa kärjessä tuloksella 3-0. Sillä on edessään vielä kaksi ensimmäisen vaiheen ottelua: Virtus.prota vastaan torstaina 2.4. klo 15:25 ja FaZe Clania vastaan perjantaina 3.4. klo 19:00. Ottelut ovat katsottavina suorana ESL:n Twitch-kanavalta.

Lisätietoa otteluaikataulusta löydät täältä.

Lähde: HLTV Kuvalähde: OG