SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Tubettaja kasvatti pelikanavansa huippulukemiin – kuolemansa jälkeen
  • Saara
    R

Tubettaja kasvatti pelikanavansa huippulukemiin – kuolemansa jälkeen

julkaistu: 05.08.2022 20:00

Traagisesti menehtyneen Technobladen seuraajayhteisö ei petä kunnioittamaansa pelitubettajaa. Näin reipas kuukausi hänen kuolemansa jälkeen Technobladen YouTube-tilillä on yli 15 miljoonaa tilaajaa.

Alkukesästä suosittu videonikkari siirtyi ajasta ikuisuuteen, mistä hänen perheensä ilmoitti koskettavalla videolla 30. kesäkuuta. Videota, jolla isä lausuu poikansa jäähyväissanoja, on katseltu yli 70 miljoonaa kertaa.

“Jos minulla olisi sata lisäelämää, luultavasti valitsisin joka kerralla olla Technoblade, koska nämä vuodet ovat olleet elämäni onnellisimmat”, tubettaja on kirjoittanut faneilleen.

Melkein tasan kuukautta myöhemmin Technobladen tubetili on rikkonut 15 miljoonan tilaajan rajan. Tämä on melkein viisi miljoonaa kuolemaa edeltävää määrää enemmän. Postuumin suosion julkistaminen Twitterissä aiheutti uuden aallon fanien muisteloita ja lämpimien tunteiden osoituksia. Monet ovat luoneet upeita taideteoksia edesmenneen kunniaksi.

Lisäksi Technobladen yhteisö on kerännyt rahaa amerikkalaiselle sarkoomasäätiölle, jolle tubettaja itsekin keräsi varoja työllään kuultuaan syöpädiagnoosinsa.

Yhdeksän vuotta sitten Youtube-uransa aloittanutta Technobladea arvostettiin erityisesti Minecraftin nostamisesta suoratoistoskenen huipulle. Hänen hauska ja osallistava Mine-yhteisönsä on ollut faneille tuikitärkeä. Itse kehittäjätkin kunnioittivat pelille niin olennaista ihmistä lisäämällä Java-aloitusnäytön possulle tutunnäköisen kruunun päähän.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Youtube / Technoblade