SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Minecraftin kehittäjiltä kaunis kunnianosoitus menehtyneen tubettajan muistolle
  • Saara
    R

Minecraftin kehittäjiltä kaunis kunnianosoitus menehtyneen tubettajan muistolle

julkaistu: 07.07.2022 16:55

Kun Minecraft-tubettaja Technobladen ilmoitettiin viime viikolla kuolleen sairastettuaan vuoden syöpää, peliyhteisön striimaajat ja sisällöntuottajat yltyivät sankoin joukoin esittämään surunvalitteluja ja kunnianosoituksia. Pian itse kehittäjästudio Mojang kunnioitti rakastetun videontekijän muistoa tekemällä hienovaraisen muutoksen pelin latausnäyttöön.

“Olemme yrittäneet löytää sanoja, mutta kaikki me täällä Minecraftilla olemme murheen murtamia Technobladen menetyksen johdosta. Hän merkitsi yhteisöllemme niin paljon ja toi valtavasti iloa. Häntä tullaan kaipaamaan kovasti”, Mojang twiittasi perjantaina.

Pian tämän jälkeen fanit alkoivat huomata uuden pienen yksityiskohdan Minecraft Java Editionin lataussivulla: aiemmin anonyymi possuhahmo on saanut päähänsä kruunun. Tämä on selvä viittaus Technobladen ikoniseen possuavatariin ja eleenä kohteliaan kaunis.

Muutoksen pysyvyydestä ei ole tietoa, mutta pelaajayhteisön vastaanoton perusteella sen pitäisi todellakin jäädä. Kun Techno Updates -tili raportoi possun kruunauksesta, tykkäyksiä sateli lähes 240 000.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Mojang