SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Fanit siirsivät GTA 6 -trailerin tosielämään kohtaus kohtaukselta – Budjetti tuli vastaan
  • Saara
    R

Fanit siirsivät GTA 6 -trailerin tosielämään kohtaus kohtaukselta – Budjetti tuli vastaan

julkaistu: 16.04.2024 12:30

Kuudetta Grand Theft Auto -peliä odotetaan niin kuumeisesti, että joulukuussa julkaistusta trailerista on otettu kaikki ilo irti. Koska kyseistä videonpätkääkin saatiin vartoa vuosia, fanit kohdistavat nyt kaiken tiedonjanonsa ja luovuutensa noihin puoleentoista minuuttiin.

Eräällä Youtube-kanavalla trailerista luotiin Minecraft-versio, toisella pyrittiin toisintamaan trailerin kohtauksia tosielämän Floridassa. Jälkimmäistä ideaa toteutti myös GTA-faneista koostuva tiimi, joka loi koko trailerin uudelleen kohtaus kohtaukselta.

Yhdysvaltalainen bloggaaja-tubettaja Andrew Lewitt matkasi kaverinsa ja tyttöystävänsä kanssa viikoksi Miamiin Floridaan kuvatakseen trailerin oikeilla ihmisillä ja mahdollisimman aidoilla paikoilla. Kuvauslennokin ja arkistovideoiden avulla tuotos onnistuukin matkimaan esikuvaansa mitä parhaimmin.

Joidenkin kohtausten ostalta tuli kuitenkin budjetti vastaan. Trailerin puolivälissä nähdään paljon spekuloitu kohtaus, jossa bikineihin sonnustautunut nainen hengailee kattoterassilla (spekulaatio liittyy siihen, onko hän Lucia vai ei). Lewitt löysi kuin löysikin kyseisen kattohuoneiston, mutta yö terassin käyttöön oikeuttavassa huoneessa olisi maksanut 4733 dollaria. Siispä tosielämän trailerissa nähdään terassipätkän tilalla hulppeita veneitä satamassa.

Lewitt teki videon myös trailerin tekoprosessista. Hänen kanavaltaan löytyy muitakin videoita, joilla pelejä matkitaan todellisuudessa.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: ANDREW LEVITT / Youtube