SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
YouTube-tähti ihastuttaa tosielämän GTA 6 -trailerilla- Katso video tästä!
  • Perttu
    Leinonen

YouTube-tähti ihastuttaa tosielämän GTA 6 -trailerilla- Katso video tästä!

julkaistu: 09.02.2024 06:00

Grand Theft Auto -pelisarja puhututti paljon viime vuonna, kun pelinkehittäjä Rockstarsilta odotettiin tietoja uudesta tulevasta GTA 6 -pelistä. GTA-pelisarja on nauttinut vuosikymmenien suosiota ja sen tällä hetkellä uusin versio GTA 5 julkaistiin vuonna 2013, joten yli vuosikymmenen uutta peliä odottaneet pelisarjan fanit ovat odotetusti tarttuneet kaikkiin tiedon jyviin joita vain suinkin on ollut saatavilla.

Rockstar julkaisi vihdoin ja viimein viime vuoden joulukuussa ensimmäisen trailerin tulevasta GTA 6 -pelistä. Traileri rikkoi välittömästi lukuisia YouTube-ennätyksiä ja nousi viraaliksi hitiksi.

Nyt viraaliksi hitiksi on noussut ranskalaisen YouTube-tähden tekemä video, joka mukailee GTA 6:n traileria, mutta tosielämässä.

GTA 6:n traileri sijoittuu Floridaan ja pelisarjan fanit ovatkin jakaneet sosiaalisessa mediassa lukuisia kuvia Floridasta, jotka näkyvät myös trailerissa esiintyvässä pelimaailmassa.

YouTube-tähti CYRILmp4 meni kuitenkin askeleen pidemmälle luomallaan videollaan. Uudessa videossaan sisällöntuottaja paljastaa kuinka hän meni Floridaan tarkoituksenaan luoda GTA 6:n traileria vastaava video siirrettynä oikeaan elämään.

Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Video on lähtenyt kiertämään sosiaalisessa mediassa se kerää ylistäviä kommentteja pelisarjan faneilta.

Esimerkiksi Reddit:ssä olevaan ketjuun on kertynyt jo yli 300 kommenttia, joissa ranskalaisen upeaa videota hehkutetaan ansaitusti.

Kuva: Rockstar Lähde: Dexerto