SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Valorant-tähden kevät: pidätyksiä ja sometörppöilyä – Nyt tiimi kustantaa terapian
  • Saara
    R

Valorant-tähden kevät: pidätyksiä ja sometörppöilyä – Nyt tiimi kustantaa terapian

julkaistu: 08.06.2023 11:53

Valorant-pelaaja Hunter “SicK” Mims on pyytänyt anteeksi loukkaavaa twiittailuaan ja ilmoittanut hakeneensa terapiaa organisaationsa Sentinelsin tuella.

Kun Sentinelsin vakkari pidätettiin maaliskuussa, järkyttyi paitsi Valorant-yhteisö myös joukkue. Episodi myötävaikutti useisiin kokoonpanomuutoksiin, joita tapahtui pitkin VCT Americas -kautta.

Kevään ajan SicKin käytös on ollut epävakaata, ja entiset joukkuetoverit ovat julkisesti kehottaneet faneja olemaan kiinnittämättä huomiota hänen ulostuloihinsa. Toukokuun alussa pelaaja pidätettiin uudelleen, ja samalla hän sai lähtöpassit Twitchistä.

Nyttemmin SicK on nyt pyytänyt anteeksi faneilta ja vakuuttanut pyrkivänsä saamaan apua.

– Viime viikkojen aikana olette tainneet nähdä joitain somepostauksiani. Monet kommenttini menivät liian pitkälle, ja pyydän anteeksi kaikkia loukkaavia kommenttejani ja aion poistaa ne käsitelläkseni tätä ongelmaa, hän twiittasi kesäkuun alkajaisiksi.

Samalla SicK ilmoitti aloittavansa terapian, jonka Sentinels hänelle kustantaa.

– Matka tulee olemaan pitkä, joten aavistan tekeväni yhä virheitä, mutta arvostan tukea yrittäessäni työstää asioita läpi, muutokseen motivoitunut pelaaja lausui nöyrästi.

Monia helpottuneita kiinnostaa, voiko nyt alkaa odottaa SicKin paluuta Sentinelsin pääkokoonpanoon. Sitä lienee turhan aikaista arvioida. Hän saattaa myös jatkaa organisaation sisällöntuottajana, kuten moni muukin entinen ammattipelajaa.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Michal Konkol / Riot Games