SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant-tähti ei suostunut poistumaan Ferrari-kaupasta – viruu nyt putkassa
  • Saara
    R

Valorant-tähti ei suostunut poistumaan Ferrari-kaupasta – viruu nyt putkassa

julkaistu: 09.03.2023 12:44

Autokaupoille läksinyt Sentinelsin Valorant-pelaaja Hunter “SicK” Mims pidätettiin viime viikolla julkisrauhan rikkomisesta, ja hän on siitä asti viettänyt aikaansa teksasilaisessa putkassa.

SicK itse twiittasi Ferrarin liikkeessä kuvaamansa videon kiistasta, joka johti poliisien saapumiseen paikalle. Sittemmin poistetussa pätkässä pelaaja väitti vastaan työntekijälle, joka vaati häntä poistumaan kaupasta. Tunkeutumisensa ansiosta herra saatettiin Collinin piirikunnan säilöön, jossa häntä pidetään viiden tonnin takuita vastaan.

Sittemmin pelaaja ei ole twiittaillut.

Mielenterveysongelmista kärsinyt SicK on ollut sivussa Sentinelsin kisakokoonpanosta sitten viime toukokuun. Hän on tehnyt paluuta striimaajana ja varapelaajana, mutta kollegat ja Valorant-yhteisö ovat olleet sangen huolissaan SicKin epävakaanpuoleisen somekäyttäytymisen vuoksi. Hieman ennen Ferrari-tapausta, Brasilian VCT LOCK//IN -turnauksen tiimellyksessä pelaaja oli kahinoinut verkossa entisen tyttöystävänsä ja joukkueensa kanssa.

Sentinels ei ole lausunut mitään virallista tapauksesta, mutta etsii ilmeisesti uutta varapelaajaa. SicKiä voi odottaa mojova sakko tai jopa 180 päivän vankeus.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Riot Games / Colin Young-Wolff