SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Elias “Jamppi” Olkkoselta selkeä päätös: Jatkaa Valorantin parissa
  • Niko
    Nikkilä

Elias “Jamppi” Olkkoselta selkeä päätös: Jatkaa Valorantin parissa

julkaistu: 13.05.2021 14:30

Elias “Jamppi” Olkkosen ura on ollut yksi suomalaisen CS:GO-skenen hurjimmista näytöksistä. Nuori lupaus nousi suuremman kansan tietoisuuteen 17-vuotiaana, kun tämä aloitti pelaamisen SuperJymyssä (nykyään SJ). Olkkosen tulevaisuus näytti lupaavalta, kunnes pelin kehittäjä Valve bannasi hänet lajin Major-turnauksista, viitaten Olkkosen pelitilillä tapahtuneeseen huijaamiseen.

Olkkonen itse sanoi, että hän oli luovuttanut kyseisen tilin kaverinsa käyttöön, ja yritti ratkaista tilannetta oikeusteitse yhdessä uuden organisaationsa ENCEn kanssa. Yritys ei kuitenkaan kantanut hedelmää.

Vaikean tilanteen myötä Olkkonen vaihtoi lajia CS:GOn kanssa kilpailevaan Valorantiin. Olkkonen löysikin nopeasti uuden kodin eurooppalaisorganisaatio Team Liquidin rosterista, jonka kanssa hän on jo ehtinyt voittaa ensimmäisen suurturnauksensa.

Tarinan viimeisin juonenkäänne tapahtui tämän vuoden huhtikuussa, kun Valve muutti sääntöjään pelitilien saamien rangaistusten ja Major-bannien suhteen. Uusien sääntöjen myötä Olkkosella olisi tilaisuus palata CS:GOn pariin ja kilpailla taas Major-turnauksissa.

Tänään Olkkonen kuitenkin vahvisti, että hän on päättänyt jatkaa Valorantin parissa. Päätös oli Olkkosen mukaan vaikea ja hän toivookin, ettei se pahoita liian monen ihmisen mieltä.

“Aion pysyä Valorantissa, tämä on se peli jossa haluan voittaa juuri nyt, ja mielestäni se on paras ratkaisu minulle. Haluan voittaa kaiken, mitä Valorantissa vain voi”, Olkkonen summasi. Hän ei kuitenkaan pidä CS:GOhon palaamista täysin mahdottomana.

“Ehkä tulevaisuudessa, yhden, kahden tai kolmen vuoden päästä, palaan takaisin CS:GOhon. Kuka tietää, en voi ennustaa tulevaa. Tällä hetkellä olen kuitenkin todella onnellinen Team Liquidissa, rakastan Valorantia”, Olkkonen totesi.

Voit kuunnella Olkkosen koko lausunnon täältä.

Lähde: Elias “Jamppi” Olkkonen Kuvalähde: ENCE