SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ELIAS “JAMPPI” OLKKOSEN VAC-PELIKIELTO PURETTU!
  • Juuso
    Syngelmä

ELIAS “JAMPPI” OLKKOSEN VAC-PELIKIELTO PURETTU!

julkaistu: 15.04.2021 20:46

Elias “Jamppi” Olkkonen taisteli peliyhtiö Valvea vastaan aina oikeudessa asti hänen kyseenalaisen VAC-pelikiellon purkamisesta.

“Jamppi” oli yksi lupaavimmista pelaajista Counter-Strike: Global Offensivessa. Vielä tammikuussa Valve ilmoitti Olkkoselle, ettei yhtiö aio purkaa 19-vuotiaan pelaajan pelikieltoa.

Pelikielto koskee Valven sponsoroimia turnauksia, kuten esimerkiksi arvostetuimpia major-turnauksia.

Jamppi ilmoitti Twitter-tilillään vaihtavansa VALORANT:iin 27. tammikuuta 2021.

Noin kuukautta myöhemmin “Jamppi” liittyi Team Liquidin VALORANT-joukkueeseen.

Jampille uusi mahdollisuus?

Valve julkaisi 15. huhtikuuta blogissaan tiedotteen, jonka mukaan yhtiö on päättänyt tehdä muutoksia VAC-pelikieltoihin.

Tästä eteenpäin Valve antaa peli- ja osallistumiskiellon sponsoroimiinsa turnauksiin ainoastaan jos VAC-pelikielto on alle 5 vuotta vanha tai VAC-pelikielto on asetettu koska tahansa pelaajan ensimmäisen Valve-sponsoroidun turnauksen jälkeen.

“Jampin” oikeustaistelu VAC-pelikieltoaan vastaan kertoo, että yksi suurimmista CS:GO-lupauksista olisi halunnut edetä urallaan huipulle asti.

“Jamppi” julkaisi uutisen jälkeen twiitin, jossa hän toteaa, ettei ole enää bannattu.

 

Olkkonen kertoi Twitch-lähetyksessään tiedostavansa, että useat ihmiset ovat kiinnostuneita hänen tulevaisuudestaan. Hän kertoi toistaiseksi keskittyvänsä tuleviin LAN-karsintoihin Team Liquidin kanssa, eikä aio edes miettiä Counter-Strike -tilannettaan seuraavaan viikkoon. Voit katsoa klipin lähetyksestä alta:

Lähde: Valve

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: