SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
“Valmistautumisaika jäi aika vähäiseksi” – Näin Aleksi “Aleksib” Virolaisen valmentaja kommentoi tappiota
  • Juuso
    Syngelmä

“Valmistautumisaika jäi aika vähäiseksi” – Näin Aleksi “Aleksib” Virolaisen valmentaja kommentoi tappiota

julkaistu: 18.06.2024 15:00

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama Natus Vincere kärsi 3-1 finaalitappion Spiritiä vastaan BLAST Premier Spring Final 2024 -huipputurnauksessa.

Lue lisää: Aleksib ja NaVi kesälomille pettymyksen saattelemana – CS-finaalissa karu tappio

Lue lisää: Aleksib kauden päätöksestä: Näytimme olevamme edelleen kärkijoukkue

Joukkueen valmentaja Andrii “B1ad3” Gorodenskii jakoi HLTV:lle ottelun jälkeisiä ajatuksiaan. Päällimmäisenä ajatuksena Gorodenskiilla oli huolimattomuusvirheet ja vajaaksi jäänyt valmistautuminen.

— Toteutimme ideamme puolivillaisesti. Viiden kartan finaali oli mielestäni liikaa joukkueellemme. Valmistautumisaika jäi aika vähäiseksi ennen finaalia, Gorodenskii avaa.

Valmentajan mukaan kolmen kartan otteluihin ehditään valmistautua perinpohjaisesti, jolloin tiedetään etukäteen vastustajan suunnitelmat kaikissa kolmessa kartassa. Viiden kartan ottelussa pelaajien päättäväisyys, ennakkotiedot ja itseluottamus ovat huomattavasti alemmalla tasolla.

Natus Vinceren hyökkäyspeli oli erityisen vahvaa BLAST-huipputurnauksessa. Gorodenskiin mukaan kaikki perustuu vahvaan joukkuepeliin ja kommunikaatioon.

— Puhumme paljon ja jaamme ideoita. Pohdimme ääneen, mitä tapahtuisi jos yksi pelaajista tekisi näin ja toinen tekisi samaan aikaan näin, Gorodenskii avaa.

Lähde: HLTV | Kuva: Natus Vincere