SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Aleksib kauden päätöksestä: Näytimme olevamme edelleen kärkijoukkue
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksib kauden päätöksestä: Näytimme olevamme edelleen kärkijoukkue

julkaistu: 17.06.2024 10:54

Spirit voitti Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtaman Natus Vinceren karttavoitoin 3-1 BLAST Premier Spring Final 2024 -huipputurnauksessa. Turnaus oli kevätkauden viimeinen. Nyt vuorossa on kuukauden tauko.

Lue lisää: Aleksib ja NaVi kesälomille pettymyksen saattelemana – CS-finaalissa karu tappio

Virolainen kertoi ottelun jälkeen James Banksille ajatuksiaan finaalitappiosta ja joukkueensa nykykunnosta. Aluksi Virolainen harmitteli karttavetoa, jossa Spirit poisti Infernon, joka on Natus Vincerelle vahva kartta.

— Jouduimme poistamaan Vertigon, joka ei ole Spiritillekään mikään vahva kartta, Virolainen aloitti.

Suomalaiskapteeni ylistää Spiritin hyökkäyspelaamista. Kun joukkue saa pelin rullaamaan, heitä on Virolaisen mukaan mahdoton pysäyttää.

Virolaisen mukaan Spiritin erityinen vahvuus on se, että joukkueen lurkkaavat pelaajat pystyvät myös aggressiivisiin avaustappoihin, jotka yleensä ratkaisevat koko erän.

Virolainen summaa kevätkautensa lopulta itseluottamusta uhkuen.

— Tämä finaali tappio tietysti harmittaa. Voitimme kuitenkin majorit Kööpenhaminassa. Sen jälkeen menetimme otteemme, mutta näytimme tässä turnauksessa [BLAST], että olemme edelleen yksi parhaista joukkueista. Lähdemme syyskaudelle suurella itseluottamuksella, Virolainen avaa.

Lähde: HLTV | Kuva: Konkol Michal, BLAST Premier