SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Shokkiuutinen! Valve maksaa liput takaisin – vuoden isoin turnaus yleisön osalta peruttu
  • Sauli
    Rautiainen

Shokkiuutinen! Valve maksaa liput takaisin – vuoden isoin turnaus yleisön osalta peruttu

julkaistu: 03.10.2021 17:50

Dota 2:n tämän vuoden MM-kisat, eli The International 10, on yleisön osalta peruttu. Syy Valven ja tapahtumajärjestäjä PGL.n päätökselle on se, että turnauksen järjestämismaassa Romaniassa koronatilanne on huonontunut huomattavasti viime viikkoina. Lisäksi useampi 40 miljoonan dollarin turnaukseen osallistuva pelaaja on saanut tartunnan vain viikkoa ennen turnausta.

Lue lisää: KORONATARTUNNAT JYLLÄÄVÄT PELAAJIEN KESKUUDESSA – ALLE VIIKKO ENNEN 40 MILJOONAN DOLLARIN TURNAUSTA

Valve kertoi ilmoituksessaan, että varmistaakseen pelaajien, henkilökunnan ja selostajien turvallisuuden, perutaan turnaus liveyleisön osalta. Kaikki jo ostetut liput turnaukseen maksetaan täysimääräisesti takaisin. Turnaus alkaa kuitenkin suunnitellusti 7.10. ja striimataan normaalisti eri kanaviin.

Muun muassa hallitseva TI-mestari ja Topias “Topson” Taavitsaisen edustama OG reagoi uutiseen monien Dota-yhteisön jäsenien tavoin harmistuneena. The International -turnauksen odotettiin olevan suurin esports-juhla livenä sitten korona-ajan alkamisen.

Alunperin Dota 2:n maailmanmestaruuskisat piti järjestää Tukholmassa, mutta rajoituksien ja epävarman tilanteen vuoksi tapahtuma siirrettiin Romaniaan, jotta yleisön pääsy turnaukseen voidaan varmistaa. Dotan kannalta kitkerästi Romanian tilanne on nyt puolestaan huonontunut ja Ruotsissa järjestetään CS:GO Major kuunvaihteessa, jollei tilanne maassa muutu.

Lue lisää: Nyt se on varmaa: seuraava CS:GO-major pidetään Ruotsissa

Kuva: Valve

Tuoreimmat uutiset: