SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis voitti Berliinin majorin
  • Onni
    K

Nyt se on varmaa: seuraava CS:GO-major pidetään Ruotsissa

julkaistu: 19.09.2021 09:00

Seuraavan CS:GO-majorin järjestäjä PGL vahvisti eilen, että turnaus tullaan järjestämään Tukholmassa Avicii Arenalla tänä syksynä, kuten alkuperäinen suunnitelma kuului.

Majorin järjestäminen Ruotsissa oli viime kuukausina vielä epävarmaa valtion koronarajoitusten takia. Viime tiistaina rajoituksia kuitenkin höllennettiin, mahdollistaen turnauksen pitämisen Ruotsissa.

Turnauksessa tulee olemaan poikkeuksellisesti kahden miljoonan dollarin palkintopotti, ja se on ensimmäinen major-turnaus sitten StarLadder Berlin Major 2019:n, joka pelattiin elo-syyskuussa kaksi vuotta sitten.

Turnauksen alkusarja alkaa 26. lokakuuta, ja se pelataan studiolla ilman yleisöä. Yleisö pääsee seuraamaan turnausta paikan päällä vasta pudotuspelivaiheessa 4.-7. marraskuuta Avicii Arenalla täydellä kapasiteetilla. Lipunmyynti alkaa 22.9.

Osallistujajoukkueet päätetään RMR-pisteiden perusteella, joten yhtäkään joukkuetta ei ole vielä varmistettu. Viimeiset RMR-turnaukset, IEM Fall 2021 Europe ja IEM Fall 2021 CIS tullaan pelaamaan syyskuun lopussa. On kuitenkin tiedossa että majoreille tulee karsiutumaan 11 eurooppalaisjoukkuetta, viisi pohjois-amerikkalaista joukkuetta, viisi CIS-alueen joukkuetta, yksi aasialainen, yksi etelä-afrikkalainen ja yksi oseanialainen joukkue.

Viimeisimmät kolme major-turnausta on voittanut tanskalainen Astralis. PGL on järjestänyt aikaisemmin yhden major-turnauksen Puolan Krakovassa vuonna 2017, ja sen voitti yllätysnimi Gambit.

Kuvalähde: Starladder

Lähteet: HLTV, PGL

Tuoreimmat uutiset: