SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
overwatch bridgette
  • Atte
    Leppänen

Overwatchissa pelin rikkova bugi, Brigitelle nerfiä

julkaistu: 14.11.2018 18:21

Overwatchin tuoreimman päivityksen myötä osa pelaajista on joutunut paitsioon koko pelistä. Vaikka kyseinen bugi oli tiedossa, se ehti kuitenkin tavalla tai toisella myös pelin live-servereille. Kyseinen bugi estää osalta pelaajista tiettyjen ominaisuuksien lataamisen ja näin jumittaa heidät valikkoihin tai latausruutuihin. Päivitys oli pelaajakunnan kovasti odottama, sillä se toi paljon puhutun uuden heron, Ashen live-servereille. Päivitys toi peliin myös Roadhogille, Reaperille, Mercylle ja Symmetralle kaavaillut buffaukset.

Tänään on Overwatchin virallisilla foorumeilla myös kuhistu uudesta testissä olevasta nerfistä, joka koskee tuoreinta support-hahmo Brigitteä. Geoff Goodman, yksi Overwatchin suunnittelijoista postasi foorumeille viestin, jossa kerrottiin kehitystiimin hienosäätävän Brigiten shield bash -taitoa siten, että sillä ei voi iskeä vihollisen kilpien läpi. Todellisuudessa tämä uudistus olisi valtava nerfaus Brigitelle, sillä etenkin vihollistiimin Reinhardtin kilven läpi puskeminen nähdään yhtenä Brigiten avainliikkeenä.

Kaavailtu uudistus on saanut foorumeilla Overwatchin pelaajakunnalta arvatenkin jakautuneen vastaanoton. Osa pelaajista pitää uudistusta kuin aikaisena joululahjana, kun taas osa näkee sen tarpeettomana ja koko hahmolle turmiollisena. Reinhardt on pelissä valtavan suosittu ja voimakas tankki, joten Brigiten shield bashin nerfaus tekisi Reinhardtista vielä entistäkin voimakkaamman. Uudistus ei muutenkaan ole johdonmukaisimmasta päästä, sillä pelin kaikki muut melee-taidot kyllä pystyvät lyömään hahmojen kilpien läpi. Tuskin vastaavaa uudistusta kaavailtaisiin ainakaan Doomfistin iskuille tai Reinhardtin charge-taidolle?

Kuva: Overwatch