SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatchissa paljon Buffeja ja uusi World Cup Viewer
  • Atte
    Leppänen

Overwatchissa paljon Buffeja ja uusi World Cup Viewer

julkaistu: 24.10.2018 19:52

Blizzardin Overwatch-pomo Jeff Kaplan syventyi eilen julkaistussa videopäivityksessään pelin tulevan päivityksen tuomiin suuriin muutoksiin. Päivityksessä käsitellään sekä muutoksia tuttuihin hahmoihin, että peliin tulevia uusia ominaisuuksia.

Ensimmäisenä Kaplan kertoo Overwatch World Cup Viewer -toiminnosta, joka mahdollistaa maailmancupin katselemisen pelinsisäisesti. Toiminnon avulla World Cupin pelejä voidaan seurata reaaliajassa ja eri kuvakulmista; katselija voi katsella pelin tapahtumia pelaajan näkökulmasta tai vaikkapa vapaasti liikuteltavalla kameralla, aivan kuten turnauksen kommentaattoritkin tekevät. Viewerillä voi myös katsella menneitä pelejä uudestaan haluamistaan kuvakulmista, joten tähtipelaajien uskomattomimmat tempaukset eivät varmasti jää näkemättä.

Muutoksia kokevat hahmot tässä päivityksessä ovat Mercy, Reaper, Roadhog ja Symmetra. Mercyn Ultimate-taito “Valkyrie” lataa nyt 15% nopeammin ja Ultimatensa aikana Mercy parantaa joukkuetovereitaan 50 pisteen sijasta 60 pistettä sekunnissa. Reaper puolestaan kokee melko merkittävänkin buffauksen. Hahmon haulikon hajonta on jatkossa tiukempi ja Reaper tulee myös parantamaan itseään 30% entisen 20% sijaan Life Steal -taidollaan. Tankkivetoisessa metassa Reaperin uudistukset saattavat sekoittaa soppaa ehkä toivottavallakin tavalla. Symmetraa koskeva uudistus oli yksinkertaisuudessaan se, että tämän ensisijainen ampumatoiminto latautuu täyteen tehoonsa hieman nopeammin, eli hahmo sai myös selkeän buffin.

Roadhog puolestaan kokee paljonkin uudistuksia. Hogin osuessa viholliseen ketjullaan on hahmo vetänyt vihollisen luokseen puolen sekunnin viiveellä. Uudessa päivityksessä viivettä on laskettu 0,3 sekuntiin ja ketjun osuminen vähentää vihollisen liikkumanopeutta nyt dramattisemmin. Ketjun latausaika alkaa uudessa päivityksessä myös heti, eikä vasta sitten, kun vihollinen on jo vedetty pelaajan luokse, eli ketjua voidaan käyttää nyt hieman useammin. Myös Roadhogin haulikon hajontaa on tiukennettu ja hahmon Ultimate-taito “Whole Hog” työntää vihollisia taakse päin nyt hieman kiivaammin.

Tarkat luvut hahmojen kokemista muutoksista löydät Blizzardin foorumeilta.

Kuva: Overwatch