SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Olette roskaa” – Heroicin pelaajat väitetysti tiesivät CS:GO-valmentajansa huijaamisesta
  • Sauli
    Rautiainen

“Olette roskaa” – Heroicin pelaajat väitetysti tiesivät CS:GO-valmentajansa huijaamisesta

julkaistu: 05.09.2021 21:00

Kohujen keskellä rypenyt tanskalainen CS:GO-valmentaja Nicolai “HUNDEN” Petersen, on julkaissut todisteita liittyen siihen, että hänen entisen joukkueensa Heroicin kokoonpano tiesi hänen käyttäneen surullisenkuuluisaa valmentajabugia.

Lue lisää: Sankarivalmentajasta toimitsijakieltoon – Mitä ihmettä HUNDENille tapahtui?

Todisteita on kaksi kappaletta: serveritiedot johon yhdistyy  René “TeSeS” Madsen ja toinen on näyttökuva keskustelusta Nikolaj “niko” Kristensenin kanssa.

Aiemmin tiedettiin, että HUNDEN käytti valmentajabugia mm. ottelussa Spiritiä vastaan Home Sweet Home 5 -turnauksessa toukokuussa 2020. Uusi tieto on, että palvelinlokin valossa näyttää siltä, että TeSeS auttoi Peterseniä pääsemään ennen pelinalkua kartassa paikkaan, mistä Petersen katsoi karttaa ensimmäisen 12-kierroksen ajan.

HUNDENin mukaan paikkaan oli mahdollista päästä ainoastaan toisen pelaajan avustuksella, joka voi olla vain TeSeS, sillä hän oli ainoana serverillä paikalla, kun bugi otettiin käyttöön.

Toinen todisteista on keskustelu silloisen Heroic-pelaaja Nikolaj “niko” Kristensenin kanssa, jonka tekstistä voi päätellä, että ei ainoastaa jotkut pelaajista vaan kaikki tiesivät HUNDENin käyttävän valmentajabugia.

Todisteiden aikainen Heroic-joukkue koostui seuraavista pelaajista:

  • niko
  • TeSeS
  • Casper “cadiaN” Moller
  • Martin “stavn” Lund
  • Johannes “b0RUP” Borup

HUNDENin mukaan nämä ja jotkin julkaisemattomat materiaalit on annettu ESICille [Esports Integrity Commission], joka tekee päätöksen tutkinnan aloittamisesta.

Alunperin HUNDEN väitti, että oli käyttänyt bugia vain yksin, muiden tietämättä. Nyt häneen kohdistuneiden uusien tuomioiden vuoksi, hän kertoo “olevansa jo niin pohjalla, ettei enää välitä”.

Heroicin joukkueesta Cadian, stavn ja TeSeS ovat vielä organisaation kokoonpanossa. b0RUP kuuluu nykyään Mad Lions -joukkueeseen ja niko puolestaan Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoimaan OG:seen.

Jos väitteet menevät tutkintaan, syytteisiin ja tuomiohin asti, voi edessä olla vastaava hullunmylly, kuin vuosi sitten valmentajabugin tullessa ilmi.

Lue lisää: 37 CS:GO valmentajaa toimitsijakieltoon – ENCE:n Twistalle yli 15 kuukauden rangaistus

CS:GO-yhteisössä tuoreimmat HUNDENin väitteet ovat herättäneet valtaisaa keskustelua.

“Jos on totta, että pelaajat ovat auttaneet valmentajaa käyttämään bugia, niin se on täysi häpeä kaikelle missä olen ollut mukana 20 vuotta. Tuntuu iljettävältä, jos kaikki tämä on totta”, kommentoi FaZen kapteeni Finn “karrigan” Andersen

Maailman parhaana CS:GO-pelaajana pidettävä Oleksandr “s1mple” Kostyliev puolestaan toteaa, että “jos on käyttänyt bugia ykköstason peleissä, olet roskaa. Ihmiset tekevät työtä tuloksiensa eteen vuosia.”

 

Aiheesta on luvassa todennäköisesti lisätietoa heti ensi viikolla.

Lähde: HLTV Kuva:

Tuoreimmat uutiset: