SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE otti jo kolmannen päänahan CS:GO-huipputurnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE otti jo kolmannen päänahan CS:GO-huipputurnauksessa

julkaistu: 19.03.2022 12:52

ENCE on kulkenut toistaiseksi ESL Proliigan 15. kauden B-lohkossa voitosta voittoon. Ensin kaatui upeasti IEM Katowice 2022 -huipputurnauksen voittanut FaZe ja sen jälkeen major-voittajilla ja Mathieu “ZywOo” Herbautilla täydennetty Vitality.

Lue lisää: ENCEllä unelma-alku CS:GO-huipputurnauksessa

Perjantaina ENCE oli jälleen kovan haasteen edessä, kun joukkue kohtasi neutraalin nimen alla pelaavan Outsidersin. Joukkue koostuu Virtus.pron pelaajista. Venäläisorganisaatiot eivät saa osallistua ESL:n turnauksiin.

Lue lisää: ESL bannaa venäläisjoukkueet turnauksistaan – pelaajilla silti mahdollisuus päästä pelaamaan

Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattavaksi kartoiksi valikoituivat Mirage (ENCE), Dust2 (Outsiders) ja Overpass.

Avauskartta päättyi ENCElle vakuuttavasti 16–10. ENCEn AWP-pelaaja Olek “hades” Miskiewicz oli erityisesti Miragessa kovassa iskussa 1.61 ratingillaan. Vielä kovemman tuloksen avauskarttaan laittoi tappiosta huolimatta Outsidersin Evgeny “FL1T” Lebedev, jonka rating oli piirun verran parempi (1.64).

Toisessa kartassa Outsiders oli jo viemässä ottelua kolmanteen karttaan, kun joukkue johti ottelua 14–7. ENCE ei vähästä hätkähtänyt ja vei ottelun jatkoajalle, jonka se voitti 19–17.

Outsiders on sijoitettu maailmanlistan sijalle 6. ENCE on pelannut täten ESL Proliigan 15. kaudella maailmanlistan kolmannetta, kuudennetta ja kahdeksannetta joukkuetta vastaan ja hävinnyt yhteensä vain yhden kartan.

Kun FaZe voitti perjantaina omassa ottelussaan Sproutin, varmisti ENCE pudotuspelipaikkansa huipputurnauksessa.

Lähteet: HLTV, ENCE | Kuva: ENCE