SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEllä unelma-alku CS:GO-huipputurnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

ENCEllä unelma-alku CS:GO-huipputurnauksessa

julkaistu: 18.03.2022 13:37

Suomalaisorganisaatio ENCE on aloittanut B-lohkon loistavasti ESL Proliigan 15. kauden B-lohkossa. Lohko on äärimmäisen kova, nimittäin on mukana FURIA, ENCE, Vitality, Outsiders (Virtus.pron pelaajat), Sprout sekä IEM Katowice 2022 -huipputurnauksen voittanut FaZe.

Kaksi isoa päänahkaa

ENCE kohtasi avauskierroksella Katowicemestarit, kun joukkueet kohtasivat “paras kolmesta” -ottelussa. Tuolloin FaZe voitti avauskartan (Nuke) 16–13, mutta ENCE pystyi voittamaan seuraavat kaksi karttaa. Ensin Dust2:n 16–7 ja sitten ratkaisevan Overpassin 16–13.

Seuraavalla kierroksella ENCE kohtasi Vitalityn. Kun joukkueen pelaajien voittamat majorit lasketaan yhteen, niitä kertyy peräti kahdeksan. Avausottelun tapaan, pelattiin tämäkin ottelu “paras kolmesta” -periaatteella. ENCE oli lopulta varsin suvereeni, kun joukkue voitti ensin Miragen 16–8 ja sitten Dust2:n 16–11.

Pudotuspelipaikka huomattavasti lähempänä

Kahden ison päänahan jälkeen ENCEn pudotuspelipaikka on huomattavasti lähempänä. Vitality ja FaZe olivat nimittäin suurimmat ennakkosuosikit B-lohkon pudotuspelijoukkueiksi. ENCE kohtaa tänään Outsidersin, joka pelaa ilman organisaationsa tukea. Lauantaina joukkue pelaa toisen ilman tappioita turnaukseen aloittaneen FURIAn ja sunnuntaina ENCE kohtaa lohkon etukäteen heikoimman joukkueen, Sproutin.

Jokaisesta lohkosta kolme parasta joukkuetta etenee turnauksen pudotuspeleihin.

Lähteet: ENCE, HLTV | Kuva: ENCE