SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Dupreeh kiusoitteli väitetyllä uudella kokoonpanollaan: “No mutta!”
  • Juuso
    Syngelmä

Dupreeh kiusoitteli väitetyllä uudella kokoonpanollaan: “No mutta!”

julkaistu: 04.10.2023 13:31

Valkovenäläinen esports-vaikuttaja Vlad “harumi” Radviloch, ilmoitti aiemmin syksyllä, että Kirill “Boombl4” Mikhailov olisi liittymässä Cloud9:n uudeksi kapteeniksi. Hän on kertonut myös, että Ludvig “Brollan” Brolin joutuisi lähtemään Ninjas in Pyjamasin kokoonpanosta. Jälkimmäistä tukevat NIP:in joukkueenjohtajan, Björn “THREAT” Persin, puheet joukkueen rooliongelmista ja aikeet tehdä kokoonpanomuutoksia.

Lue lisää: Huippukapteeni siirtymässä väitetysti Cloud9:n joukkueeseen

Lue lisää: Huhu: ruotsalaispelaaja lähdössä NIP:in CS-joukkueesta

Lue lisää: Ninjas in Pyjamasin joukkueenjohtaja vihjailee kokoonpanomuutoksilla

harumi on saanut selville, että Alliance olisi kiinnostunut nappaamaan Brollanin itselleen. Organisaatio liittyi CS-maailmaan kiinnittämällä 4160lsk-nimen alla kilpailleen ruotsalaisviisikon viime kuussa.

Lue lisää: Dota 2-pelissä mainetta niittänyt ruotsalaisorganisaatio mukaan Counter-Strikeen

Historiassa ainoana peräti viisi major-mestaruutta voittanut Peter “dupreeh” Rasmussen on harumin mukaan siirtymässä tanskalaisjoukkue Heroicin kokoonpanoon varapelaajana vuoden loppuun asti, jonka jälkeen hänen sopimuksensa Vitalityn kanssa päättyy.

dupreeh kommentoi väitettä kiusoittelevaan sävyyn X:ssä kirjoittaen “WELL WELL WELL”, eli vapaasti suomennettuna “No mutta!”

Siirto tekisi monessakin mielessä järkeä. harumi kertoi syyskuussa, että René “TeSeS” Madsen siirtyisi joukkueen penkille. Heroic on tuskaillut paineiden alla suurten turnausten pudotuspeleissä, joten dupreeh toisi kokoonpanoon runsaasti voittamisen kulttuuria. Hän on myös ilmoittanut olevansa halukas kilpailemaan CS2:n ensimmäisillä majoreilla kotiyleisönsä edessä Tanskan Kööpenhaminassa ensi vuonna.

Lue lisää: Siirtohuhu: Heroic tekemässä pelaajavaihtoa

harumi on kertonut, että Pohjoismaat olisivat tekemässä suurta CS-shufflea, eli useamman joukkueen pelaajavaihtoa. Siitä, mistä pelaajista puhutaan, ei ole tietoa.

Pohjoismaiden shuffle saattaa lähteä harumin mukaan liikkeelle Astraliksesta, joka on hänen tietojensa mukaan vaihtamassa kaksi pelaajaa. Hän tai kukaan muu ei ole nostanut kenenkään nimeä toistaiseksi esille.

Lähde: harumi | Kuva: PGL