SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: ruotsalaispelaaja lähdössä NIP:in CS-joukkueesta
  • Juuso
    Syngelmä

Huhu: ruotsalaispelaaja lähdössä NIP:in CS-joukkueesta

julkaistu: 01.10.2023 17:07

*THREAT:in rooli korjattu toimitusjohtajasta joukkueenjohtajaksi.

Ninjas in Pyjamasin entinen valmentaja ja nykyinen joukkueenjohtaja, Björn “THREAT” Pers, vihjaili aiemmin tällä viikolla tekevänsä kokoonpanomuutoksia Ninjas in Pyjamasin CS-joukkueeseen. Hänen mukaansa kokoonpanossa on niin rooleihin kuin johtamiseen liittyviä ongelmia.

Lue lisää: Ninjas in Pyjamasin uusi toimitusjohtaja vihjailee kokoonpanomuutoksilla

THREAT vihjaili haastattelussa, että yhden neljästä rifle-pelaajasta on lähdettävä joukkueesta, jotta rooleista syntynyt solmu saadaan avattua. Valkovenäläisen esports-vaikuttajan, harumin, mukaan lähtijä olisi joukkueen 21-vuotias Ludvig “Brollan” Brolin.

Mahdollista korvaajaa Brollanille harumi ei ole esittänyt. THREAT kertoi haastattelussa pitävänsä roolien yhteensopivuutta nykypäivän Counter-Strikessa tärkeämpänä kuin kommunikointia jokaisen äidinkielellä. Yhteisön toiveet saada NIP takaisin ruotsalaiseksi joukkueeksi saattavat olla siten tuhoon tuomittuja uuden joukkuejohtajan alaisuudessa.

Brollan liittyi Ninjas in Pyjamasin CS-kokoonpanoon viime vuoden maaliskuussa. Suurten turnausten voittoja tai finaalipaikkoja ei joukkueelle ole tänä aikana kertynyt, mutta esimerkiksi Ruotsin pienemmältä LAN-turnaukselta, Svenska Cupen 2022:lta, irtosi turnausvoitto.

Lähde: harumi | Kuva: PGL