SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Miten tämä on mahdollista? – Outo bugi pelasti pääosumalta
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Video: Miten tämä on mahdollista? – Outo bugi pelasti pääosumalta

julkaistu: 23.02.2020 13:19

Counter-Strike: Global Offensive -pelin julkaisusta tulee kesällä täyteen jo kahdeksan vuotta. Vaikka peli on ollut olemassa pitkään, nauttii se tällä hetkellä suurimmasta suosiostaan koskaan.

CS:GO:ta päivitetään ja parannellaan jatkuvasti. Koska kyseessä on yksi maailman suosituimmista e-urheilupeleistä, varaa suuriin pelin sisäisiin bugeihin ei ole. Tästä huolimatta pelistä löytyy jatkuvasti uusia ongelmia, jotka voivat merkittävällä tavalla asettaa pelaajat epäreiluihin asemiin.

Yksi uusimmista löydöksistä julkaistiin aiemmin tällä viikolla Redditissä CSGOStatic-nimisen käyttäjän toimesta. Käyttäjän julkaisemalta videolta nähdään, kuinka tämä ampui vastustajaa päähän Desert Eagle -pistoolilla, mutta jostai syystä luoti ei eliminoinut pelaajaa.

"15 damage in 1 hit" – .. Flashbang Wallbang? from GlobalOffensive

Syy tapahtuneeseen löytyy CT-puolen pelaajan heittämästä valokranaatista. Kranaatti sattui äärimmäisen hyvällä tuurilla osumaan luotiin juuri ennen kuin se vasta rekisteröityi pelaajaa päähän. Tämän vuoksi pelaaja menetti vain 15 elämäpistettä (hp) ja jäi henkiin.

Normaalisti Deagle-pistoolin luodit tappavat kerrasta, mikäli sillä onnistuu ampumaan vastustajaa päähän (pääosuma tekee 233 elämäpisteen edestä vahinkoa). Deaglella on myös mahdollista eliminoida kaksi pelaajaa yhdellä luodilla, mikäli molempien päät asettuvat sopivalla tavalla peräkkäin.

Edellä mainittujen lukujen valossa vaikuttaa erikoiselta, että valokranaatti kykenee suojelemaan näin suurelta määrältä vahinkoa. Nähtäväksi jää, tekeekö pelin kehittäjäyhtiö Valve kyseiselle kranaatin ominaisuudelle mitään. Toisaalta jos ei muuta, niin ainakin se mahdollistaa hienon tavan välttyä kuolettavilta pääosumilta.

 

Lähde: Dotesports Kuva: Reddit u/CSGOStatic