SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Onnekkain CS-ammattilainen koskaan? – Kana pelasti valokranaatilta
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Video: Onnekkain CS-ammattilainen koskaan? – Kana pelasti valokranaatilta

julkaistu: 30.10.2019 10:45

Counter-Strike: Global Offensive -pelin ECS-liigassa nähtiin maanantaina 28. lokakuuta erikoinen tilanne. Tilanne tapahtui Faze Clanin ja Heroicin kohdatessa toisensa Inferno-kartassa.

Alla video tilanteesta (jos video ei näy, voit katsoa sen täältä):

 

Videolla A-pommipaikkaa puolustavat poliisit (Faze Clanin pelaajat) ovat tietoisia mahdollisesta uhasta A-talossa (Johannes “b0RUP” Borup). Tämän vuoksi yksi Fazen pelaajista heittää pommipaikan kulmalta suunnitellun valokranaatin, jonka tarkoituksena on aktivoitua juuri A-talon oven suulla sokaisten kaikki siellä oleilevat terroristit. Näin toinen poliiseista voisi turvallisesti tarkistaa talon käytävän.

Videolla heitetty valokranaatti on täydellinen. Teoriassa sen tulisi sokaista tanskalainen Borup, jonka näkökulmasta tilanne on kuvattu, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Syyllinen löytyy lattialla seisovasta kanasta.

Valokranaatin aktivoituessa lähellä A-talon lattiaa, kana sattuu oleilemaan pikselitarkkuudeltaan äärimmäisen onnekkaassa paikassa Borupin kannalta. Kana peittää koko valokranaatin juuri sen aktivoituessa Borupin näkökulmasta eikä pelaaja siksi sokaistu lainkaan. Tämän vuoksi Borup kykenee mahdollisuuksien vastaisesti voittamaan sitä seuraavan kaksintaistelun.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Inferno-kartan kanat ovat olleet osallisia siihen, miten kilpailulliset CS-pelit ovat edenneet. Esimerkiksi viime vuonna nähtiin tapaus, jossa kana koitui Mousesportsia edustavan Robin “ropz” Koolin kohtaloksi.

Ropz yritti paeta poliiseja säästääkseen aseensa seuraavalle kierrokselle, mutta jäi jumiin oven taakse. Syypäänä oli oven takana seisova kana, joka esti sen avaamisen.

 

CS:GOn Inferno-kartta tunnetaan siellä vaeltavista kanoistaan. Liikkuvat kanat on tarkoitettu kosmeettiseksi lisäksi kartan tunnelmaan. Mikäli kanaa ampuu tai puukottaa, se häviää siitä syntyneen höyhenpilven myötä.

Kuva: HLTV