SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO on nyt suositumpi kuin koskaan – Ennätysmäärä pelaajia
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

CS:GO on nyt suositumpi kuin koskaan – Ennätysmäärä pelaajia

julkaistu: 03.01.2020 12:54

Counter-Strike: Global Offensive -ammuntapeli on yli seitsemän vuotta vanha, mutta nauttii silti suuresta suosiostaan. Tällä hetkellä suositulla fps-pelillä (first person shooter) on enemmän pelaajia kuin koskaan aiemmin.

Viimeisen 30 päivän aikana CS:GO:ta on pelannut keskimäärin yhteensä 461 408.2 pelaajaa. Kyseessä on uusi ennätys pelaajamäärissä, kun se vuosi sitten saavutti samoihin aikoihin kuukaudessa keskimäärin 456 701.6 pelaajaa.

Yhtäaikaisesti pelaajia oli viime joulukuun aikana enimmillään 767 060 kappaletta. Tässä ennätyksiä ei kuitenkaan rikottu, pelin saavuttaessa suurimman piikkinsä vuoden 2016 huhtikuussa jopa 850 485 pelaajallaan.

CS:GOta pelattiin joulukuussa kaikkien aikojen ennätysmäärä.

 

Valven luomalla ammuntapelillä on takanaan varsin menestyksekäs vuosi saamastaan kritiikistään huolimatta. Tekemällä CS:GOsta viime vuoden vaihteessa ilmaisen ja julkaisemalla juhlavuotenaan paljon pelaajille mielekkäitä päivityksiä Valve on edesauttanut pelin kasvua entisestään.

Mikäli CS:GO pyrkii samanlaiseen kasvuun myös vuonna 2020, ei se tule helpolla. Haastajapelejä löytyy paljon ja Valven tulee tehdä kaikkensa pelaajapysyvyytensä takaamiseksi.

Lähde: Afk Gaming Kuva: Valve, Steamcharts