SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vetääkö ENCE maton alta? – Torstaina luvassa mielenkiintoinen CS-kohtaaminen
  • PJ

Vetääkö ENCE maton alta? – Torstaina luvassa mielenkiintoinen CS-kohtaaminen

julkaistu: 04.11.2019 17:04

Intel Extreme Masters -turnaussarjan kahdestoista osakilpailu alkaa torstaina Kiinassa, Pekingissä. Turnaukseen osallistuu kahdeksan CS:GO-joukkuetta mukaan lukien suomalainen ENCE.

ENCEn lisäksi 250 000$ turnauksessa nähdään CS-parhaimmistosta ranskalainen Team Vitality, tanskalainen Astralis sekä tämän hetken maailman ykkönen, pohjois-amerikkalainen Evil Geniuses. Näiden lisäksi turnauksessa pelaavat eurooppalainen Faze Clan sekä kotikenttäedustajat Vici Gaming ja TYLOO.

Myös 100 Thieves tekee paluunsa CS-kentille pitkän tauon jälkeen nyt  kyseisessä turnauksessa. Organisaatio osti hetki sitten itselleen Renegadesin CS:GO-kokoonpanon. Nyt 100T saa avausottelussa vastaansa ENCEn.

100 Thieves värväsi riveihinsä vastikään entisen Renegadesin CS:GO-joukkueen kokoonpanon.

 

IEM Peking -turnaus pelataan 7.-10. marraskuuta välisenä aikana. Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ainoastaan finaali pelataan paras viidestä -formaatilla.

Turnaukseen osallistuvat joukkueet (8 kpl) on jaettu aluksi kahteen lohkoon, joista kummankin kaksi parasta etenee turnauksen semifinaaleihin.

A-lohko:

  • ENCE
  • 100 Thieves
  • Astralis
  • Vici Gaming

B-lohko:

  • Evil Geniuses
  • Faze Clan
  • Team Vitality
  • TYLOO.

 

Miten ENCEn käy?

Tarkastellessa turnauksen lohkojakoja paperilla, ENCEn voidaan sanoa kuuluvan helpompaan lohkoon. B-lohkossa lymyilevät ENCEn onneksi Evil Geniuses ja Team Vitality, jolloin ainoa varsinainen uhka omassa lohkossa on tanskalaisjätti Astralis. Tästä huolimatta 100T on aiemminkin yllättänyt suomalaisjoukkueen ja voi koitua myös tällä kertaa sen kohtaloksi.

Viimeisin muisto entisestä Renegadesin kokoonpanosta on, kun ENCE hävisi tälle Major-turnauksen pudotuspeleissä 2-0. Kyseessä oli viimeinen kerta, kun sen entinen kapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen vielä pelasi joukkueessa.

ENCEllä on ollut vaikeaa joukkueen entisen kapteenin Aleksi “Aleksib” Virolaisen penkityksen jälkeen.

 

ENCE on kohdannut 100T:n (ent. Renegades) yhdeksän kertaa tänä vuonna ja voittanut näistä kohtaamisista ainoastaan kolme. Kyseiset ottelut pelattiin toisaalta vielä vanhalla kokoonpanolla. Kaikki on siis mahdollista, kun joukkue lähtee nyt hakemaan australialaista revanssia uuden tähtipelaajansa Miikka “suNny” Kempin kanssa

ENCE on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 13. ja sen kokoonpanomuutoksesta on aikaa noin kaksi kuukautta. Heti muutoksen jälkeen joukkue osallistui kolmeen peräkkäiseen turnaukseen, mutta tippui jokaisesta ensimmäisten joukossa. Joukkueen nykyinen kapteeni Aleksi “allu” Jalli perusteli heikkoa turnausmenestystä vähäisellä harjoitusajalla. Nyt joukkueella on ollut kuukauden päivät aikaa harjoitella ennen Kiinaan lähtöä ja toivon mukaan harjoitus myös tuottaa tulosta.

 

Turnaus alkaa torstaiaamuna

ENCEn avausottelu turnauksessa 100 Thievesiä vastaan alkaa torstaina 7. marraskuuta aamulla klo 06:00. Seuraavan ottelun se pelaa klo 13:40 joko Astralista tai Vici Gamingia vastaan.

Näet kaikki IEM Peking -turnauksen ottelut englanniksi täältä.

Lähde: Liquipedia Kuva: HLTV(1), 100 Thieves, HLTV(2)