SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Revanssi: ENCE vs. HAVU pelataan tänään! – taistelun panoksena finaalipaikka
  • Sauli
    Rautiainen

Revanssi: ENCE vs. HAVU pelataan tänään! – taistelun panoksena finaalipaikka

julkaistu: 28.03.2021 11:00

Suomen tunnetuimmat CS:GO organisaatiot kohtaavat jälleen. ENCE ja HAVU ottavat toisistaan mittaa Nordic Masters -turnauksen välierissä. Ottelun panoksena on paikka finaaliin, jonka voittaja etenee BLAST Premier Showdowniin maailman CS-huippuja vastaan.

Viimeksi joukkueet kohtasivat Pelaajatcom Showoff -ottelussa. Äärimmäisen tiukka kamppailu päättyi ENCEn voittoon, joka karsiutui voiton myötä Nordic Mastersiin. HAVU puolestaan karsiutui itse myöhemmin voittamalla Pelaajatcom Series Spring Finals -turnauksen.

HAVU on paraikaa 7-ottelusarjan voittoputksessa. Aiemmin Nordic Mastersissa kaatuivat GODSENT ja 777. Paraikaa käytävässä Pinnacle Cupissa suomalaisjoukkue kaatoi eilen illalla NIPin puolivälierissä.

ENCE puolestaan aloitti eilen Nordic Mastersin B-ryhmän tappiolla MAD Lionsia vastaan. Joukkue kuitenkin tokeni nopeasti ja päihitti seuraavaksi Singularityn 16-5 ja sen jälkeen jatko-ajalla tyylikkäästi MAD Lionsin revanssissa. Jälkimmäisessä Paweł “Dycha” Dycha teki mielettömän 1v4 “clutchin” jatkoajalla.

Nyt joukkueet taistelevat finaalipaikasta toisiaan vastaan ja häviäjä lähtee kotiin! Matsi pelataan paras kolmesta -sarjana. ENCE on voittanut organisaatioiden kaikki aiemmat kohtaamiset.

Nordic Masters on osa Pelaajatcom turnaussarjaa. Ottelu näytetään YLE eurheilu Twitch-kanavalla ja YLE Areenassa ja se alkaa sunnuntaina 28.3. kello 14:00.

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: