SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pariisin majoreiden yllättäjäjoukkue muutosten kourissa – Tällä kertaa pelinsisäinenjohtaja penkitti itsensä
  • Perttu
    Leinonen

Pariisin majoreiden yllättäjäjoukkue muutosten kourissa – Tällä kertaa pelinsisäinenjohtaja penkitti itsensä

julkaistu: 01.09.2023 20:44

Toukokuussa Pariisin CS:GO Blast.tv-major-turnauksessa sensaatiomaisesti ja kaikkien yllätykseksi neljännesvälieriin edennyt Into The Breach on hajonnut pikku hiljaa majorien loistavien otteiden jälkeen. Joukkueen tuolloinen kokoonpano alkaa olemaan vain muisto enää, sillä viimeisimmäksi joukkueen pelinsisäinenjohtaja Thomas “Thomas” Utting ilmoitti siirtyvänsä sivuun aktiivisesta kokoonpanosta penkin puolelle. Ilmoitus tuli eilen torstaina, jonka seurauksena Pariisin majoreiden yllättäjäjoukkueesta ovat jäljellä enää kaksikko Karol “rallen” Rodowicz ja Joey “CRUC1AL” Steusel.

Brittiläisjoukkueen ensimmäisinä jättivät heinäkuussa myydyt Sebastian “volt” Malos ja Cai “CYPHER” Watson. Voltin uusi joukkue oli välittömästi selvillä, kun mies liittyi GamerLegionin vahvuuteen. CYPHERin osoite ratkesi lopullisesti tällä viikolla, kun miehen uudeksi joukkueeksi paljastui CS-kentille paluun tekevä TSM. Joukkuetta Pariisissa valmentanut Gustavo “Juve” Alexandre siirtyi myös penkin puolelle yhteisellä päätöksellä elokuussa.

Lue lisää: Vihdoin julki: jenkkiorganisaatio palaa Counter-Strikeen vuosien tauon jälkeen

Thomaksen penkityksen takana olivat lopulta pelaajan oma halu keskittyä itseensä, suorituskykyynsä ja peliin lähestymiseensä. Thomas kertoo Twitterissä eli nykyisessä X:ssä päätöksensä olleen vaikea, mutta välttämätöntä tehdä ennen CS2:n julkaisua.

Brittiläisjoukkueen on ollut todella haastavaa löytää hyvää virettä Pariisin jälkeen. Voltin ja CYPHERin myyntien jälkeen joukkueeseen jäi valtava lovi, jota ei vielä ole onnistuneesti saatu paikattua. Nyt Thomaksen vetäytyminen vaatii jälleen uusia toimenpiteitä organisaatiolta. Rahaa on varmasti kolissut ITB:n kassaan pelaajamyyntien myötä, mutta se toi mukanaan myös rutkasti haasteita.

ITB:llä on kesän aikana riittänyt muitakin haasteita, kun menetettyjen pelaajien yhdeksi korvaajaksi hankittu Adam “NEOFRAG” Zouhar poistui joukkueesta kohun saattelemana. Tsekkiläisen sopimus kesti ainoastaan 21 päivää ja päättyi lopulta, kun NEOFRAG rikkoi ITB:n yritysstandardeja ja moraalisia sääntöjä.

Lue lisää: CS-pelaaja NEOFRAGin sopimus on purettu vain 21 päivän jälkeen – “Moraaliamme ja yritysstandardejamme on rikottu”

Kesän aikana ITB sai myös positiivisia onnistumisia, kun organisaatio onnistui kiinnittämään joukkueeseensa lahjakkaan Aurimas “Bymas” Pipiraksen. 20-vuotias nuorukainen on aikaisemmin edustanut MOUZ:a ja FaZe Clania. Hän on tällä hetkellä yksi joukkueen kolmesta aktiivisesta pelaajasta kokoonpanossa. Bymaksen, rallenin ja CRUC1ALin kanssa on viime aikoina pelannut entinen Vitality-pelaaja Kevin “misutaaa” Rabier.

ITB tiedotti Thomaksen vetäytymisuutisten yhteydessä tiedottavansa uusista pelaajista 3.syyskuuta. Misutaaa on varmasti vahva ehdokas täyttämään toisen puuttuvan pelaajan aukon.

Kuva: Blast