SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vihdoin julki: jenkkiorganisaatio palaa Counter-Strikeen vuosien tauon jälkeen
  • Saara
    R

Vihdoin julki: jenkkiorganisaatio palaa Counter-Strikeen vuosien tauon jälkeen

julkaistu: 30.08.2023 16:31

Amerikkalainen organisaatio TSM on tekemässä paluuta kilpakynärin pariin omistettuaan joukkueen viimeksi vuonna 2016.

Alkujaan Team SoloMid -nimellä tunnettu organisaatio ilmoitti tällä viikolla uuden Counter-Strike-kokoonpanon perustamisesta. Mukana ovat entinen G2-kiväristi Audric “JACKZ” Jug sekä ENCE:ssä niin ikään kivääriä käytellyt Valdemar “valde” Bjørn Vangsån, kuten on jo huhuttukin.

Lisäksi tiimiä täydentävät Cai “CYPHER” Watson, Into the Breachissa vaikuttanut lupaus, entinen Cloud9:n tukipilari Timofey “interz” Yakushin sekä Mădălin-Andrei “MoDo” Mirea, 20-vuotias AWP-taituri Nexusista.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan TSM:n tuoreen kokoonpanon piti debytoida CCT Online Finals 2 -turnauksessa, mutta sopimuserimielisyydet organisaation, pelaajien ja tiimin koonneen päävalmentajan Rémy “XTQZZZ” Quoniamin välillä saivat sen ottamaan askeleen taakse.

Kiistat on ilmeisesti saatu ratkaistua, ja XTQZZZ:n valmennuspesti tarkoittaa myös uutta yhteistyötä hänen ja JACKZ:n välillä viime vuoden syksyllä päättyneiden G2-aikojen jälkeen.

Edelliskerran TSM:llä oli CS-poppoo vuonna 2016. Riveissä pelasi tuolloin merkittäviäkin nimiä,  kuten Sean “seang@res” Gares, Russel “Twistzz” Van Dulken, Hunter “SicK” Mims ja Timothy “autimatic” Ta. Loppu tuli, kun viimeisen kokoonpanon pelaajat lähtivät joukolla, kun TSM antoi potkut seang@resille tämän harrastettua pelaajien oikeuksien puolustamista julkisessa kirjeessä.

Hieman aikaisemmin TSM:n ydin koostui tanskalaisista tähdistä, mukaan lukien Nicolai “device” Reedtz ja Finn “karrigan” Andersen. Sukset menivät kuitenkin ristiin, ja hatkat ottaneet pelaajat perustivat Astraliksen.

Uudella tiimillä ei toistaiseksi ole tapahtumia näköpiirissä, koska se ei vielä kuulu ESL Pro League -joukkueluetteloon. Devyytti päästään todennäköisesti näkemään online-turnauksessa.

Lähde: HLTV.org Kansikuva: TSM