SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-pelaaja NEOFRAGin sopimus on purettu vain 21 päivän jälkeen – “Moraaliamme ja yritysstandardejamme on rikottu”
  • Toimitus

CS-pelaaja NEOFRAGin sopimus on purettu vain 21 päivän jälkeen – “Moraaliamme ja yritysstandardejamme on rikottu”

julkaistu: 03.08.2023 18:14

Brittiläinen CS:GO-joukkue Into the Breach on antanut potkut Adam “NEOFRAG” Zouharille vain 21 yhteistyöpäivän jälkeen.

NEOFRAG ostettiin ITB:n joukkueeseen OG:sta kesällä sen johdosta, kun tähtipelaaja Cai “CYPHER” Watson siirtyi TSM:n vielä julkaisemattomaan uuteen kokoonpanoon.

Tsekkiläisen sopimuksen purkamista näin nopeasti ITB selitti sillä, että julki on tuotu “kommentteja ja näkökulmia, jotka eivät ole linjassa osallisuutta ja tasa-arvoa koskevien asenteidemme kanssa.”

“Organisaatiomme odotukset ovat selvät – ja kaikille on samat standardit. Moraaliamme ja yritysstandardejamme on rikottu yksiselitteisesti, ja emme voi jättää sitä huomiotta”, Into the Breach jatkoi.

 

NEOFRAG ehti pelata organisaation kanssa vain viisi ottelua. Viime viikolla IEM Colognessa ITB tippui jo Play-in-vaiheessa koettuaan tappion Ninjas in Pyjamasia ja TheMongolzia vastaan.

Suunnittelematon muutos kokoonpanossa tulee vaikeaan paikkaan. Majoreiden satumaisen pudotuspelipaikan jälkeen IEM Cologne päättyi ITB:n osalta nopeasti, miljoonan dollarin arvoisen Gamers8-turnauksen karsinnat menivät pieleen ja kutsua ei tullut ESL Pro Leaguen kuunvaihteessa alkavalle kaudelle.

Uusi pelaaja ei ole vielä selvillä, mutta jotkut ovat spekuloineet CYPHERin paluulla, sillä TSM:n projekti vaikuttaa nykymuodossaan olevan vaikeuksissa.

Kuva: Into the Breach