SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NiKo-huhut aiheuttivat piikin tarramarkkinoilla
  • Saara
    R

NiKo-huhut aiheuttivat piikin tarramarkkinoilla

julkaistu: 14.11.2023 16:00

Tarrat ovat usein varsin hyvä sijoituskohde, kun julkkiskaliiberin pelaajat alkavat vihjailla kokoonpanomuutoksista. Viimeisin esimerkki nähtiin Nikola “NiKo” Kovačin kohdalla, kun huhuttiin hänen siirrostaan Falconsiin.

Counter-Striken skineihin sijoittamista on harrastettu suunnilleen koko niiden historian ajan, mutta tarramarkkinat ovat olleet vähemmän räjädysherkät. Kuitenkin aina isompien kokoonpanomuutosten väreillessä ilmoilla, Steam Marketin haukat käyvät toimiin. Kun useat uutislähteet ja G2 itse härnäsi tiedoilla tähtihyökkääjä NiKon lähdöstä Falconsiin, tarramarkkinat reagoivat vikkelästi.

CS.Money-sivuston uusien tilastojen ansiosta on selvästi nähtävissä, että siirtospekulaatiot nostivat NiKo-tarrojen arvoa 3. marraskuuta. Kiinnostus kasvoi 1300 %, mutta kääntyi nopeaan laskuun, kun huhu torpattiin muutamaa päivää myöhemmin.

Pariisin- ja Antwerpenin-tarrojen halvimmat versiot ehtivät kallistua lähes 400 prosenttia. Tyyriimpien versioiden hinnat nousivat hieman vähemmän. Antwerpenin Major-tarrojen Holo- ja Gold-versioiden hintalaput Steam Marketissa saivat 5 ja 10 dollarin lisät yhden päivän aikana.

Tuskin tällä piikillä kukaan suuremmin rikastui, mutta jos joku sattui ostamaan NiKo Antwerpen -tarroja halvimmalla kolmen sentin hinnalla ja myymään ne sitten huipulla, teki 450 prosentin voiton.

Puskaradio ounastelee vielä Ilya “m0NESY” Osipovin siirtyvän Falconsiin, joten seuraavaksi voi kokeilla sijoittaa heidän tarroihinsa. Halvempien tarrojen arvonnousu vaikuttaa suuremmalta, mutta niitä ei välttämättä saa kannattavia määriä myytyä ajoissa. Hintapiikin sattuessa kallliimmat tarrat lienevät nopeammin myytävissä pois.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Divulgação / G2 Esports