SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Yllätyskäänne! G2:n supertähti ei vaihdakaan joukkuetta – Rahajoukkue jäi nuolemaan näppejään
  • Perttu
    Leinonen

Yllätyskäänne! G2:n supertähti ei vaihdakaan joukkuetta – Rahajoukkue jäi nuolemaan näppejään

julkaistu: 06.11.2023 17:24

Viime viikolla uutisoitiin useissa eri medioissa G2:n supertähden Nikola “NiKo” Kovacin siirrosta jättisummalla Falconsiin. Siirron piti olla ainoastaan sinettiä vaille valmis, mutta asiassa nähtiinkin yllätyskäänne! 26-vuotias Bosnialainen jatkaakin G2:n riveissä, eikä ole siirtymässä saudirahalla superjoukkuetta rakentavaan Falconsiin.

G2 ja NiKo jakoivat tänään X:ssä eli entisessä Twitterissä videon, joka kulki saatesanoilla “Kiitos NiKo!”. Videon otsikko voisi antaa ymmärtää, että pelaaja siirtyy uuteen joukkueeseen ja organisaatio haluaa muistella häntä kauniilla videolla. Videon lopussa odotti kuitenkin yllätys.

Videon lopussa NiKo torppaa kaikki siirtohuhut lopullisesti ja kertoo jatkavansa nykyisessä joukkueessaan.

Marraskuusta 2020 lähtien G2:sta edustanut supertähti nähdään siis tulevaisuudessakin joukkueen riveissä. Falconsille tilanteesta jäi niin sanotusti tyhjä arpa käteen. Kaikki eivät ole ostettavissa edes miljoonilla, joita Falconsin taustalla vaikuttavilta saudimiljonääreiltä löytyy.

G2:n manageri Petar “peca” Markovic oli luonnollisesti myös iloinen HLTV:lle antamissaan kommenteissa.

“Olen iloinen, että voimme laittaa lopun kaikille huhuille, juoruille ja spekulaatioille. NiKo on täällä pysyäkseen G2:ssa.”

Falcons on puolestaan tällä hetkellä mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkueella on tällä hetkellä ainoastaan yksi pelaaja Mohammad “BOROS” Malhas, kun se kertoi eilen penkittäneensä neljä pelaajistaan. Nathan “NBK-” Schmitt, Alexandre “bodyy” Pianaro, Milosz “mhL” Knasiak ja Laurentiu “lauNX” Tarlea siirrettiin kaikki penkille tulevien hankintojen edestä.

Toki entisen Vitality-pelaajan Emil “Magisk” Reifin liittymistä joukkueeseen pidetään varmana. Tämän lisäksi on uutisoitu vahvoja huhuja, että ENCEn nykyinen pelinsisäinenjohtaja Marco “Snappi” Pfeiffer olisi siirtymässä Falconsiin.

Lisäksi Falconsin kerrotaan 1pv.fr-sivuston mukaan iskeneen silmänsä ENCEn Alvaro  “SunPayus” Garciaan ja Cloud9:n penkillä olevaan Dmitry “sh1ro” Sokoloviin. Kumpikin pelaajista pelaa AWP-tarkkuuskivääriä, joten on varsin epätodennäköistä, että organisaatio päätyisi hankkimaan molemmat pelaajat riveihinsä.

Kuva:G2 Lähde: HLTV